reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

przyszły mi dziś paczki, pieluchy tetrowei flanelowe, majtki, wkłady, frida, stanik, itp
Marma cudo, szczególnie pościel i kołyska

reklama
Marma śliczne zakupy!!!

Ja dzisiaj wstawiłam 2 prania niebieskie i białe - chłopcy są tacy nieskomplikowani :laugh2:
Ale stwierdziłam, że jest lekkie przegięcie, bo z moimi i siostry darami, mam chyba ze 25 szt body :rofl2:, przynajminiej będę rzadziej pranie robić :laugh2:. Zostały jeszcze pieluszki tetrowe i ręczniki kąpielowe. A potem brrr ... prasowanie.

Ciuszków już troszkę mam. Spanko zamówione. Teraz pora na całą resztę. Zabieram się za WIELKIE zakupy :). Mam w końcu szafę więc mam miejsce do ich przechowywania. Wcześniej byliśmy na "walizkach" więc nie było sensu kupowania czegokolwiek. Byle mój mąż zdążył zakończyć remont...

Ciuszków już troszkę mam. Zabieram się za WIELKIE zakupy :). Mam w końcu szafę więc mam miejsce do ich przechowywania. Wcześniej byliśmy na "walizkach" więc nie było sensu kupowania czegokolwiek. .
Marma świetne zakupki :-) A my mamy podobnie, ze nie mamy już gdzie chować-czekamy na szafę, dlatego za pranie wezmę się chyba w przyszłym tygodniu.:tak:

Marma cudo konkrety:)))
Ja mam prawie identyko posciel tez zielona krateczke:)))) i tez chciałam taka kołyske ale jednak kupiłam inna:)))

Ja dzis poprałam pieluchy, reczniki i rożki.:-p

reklama
Do góry