• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

ja Laurze miałam też kupiony taki płyn NIVEA jak czarna, ale potem bardziej sprawdził się ten z Johnsona. miała po nim naprawdę aksamitną skórę, jest i do ciała i do włosów i do tej pory go kupuje.
to ten:

JOHNSON'S PŁYN TOP-TO-TOE 500ml (423126288) - Aukcje internetowe Allegro

a mała cwaniara teraz nauczyła sie sama go dozować i jak nie widze, to wyciska sobie sama do wanny i ma pełno piany, a ostatnio nie zdążyłam sie odwrócić a zdążyła mi do wanny wylać cały nowiutki szampon do włosów:szok::-D:-D

Ale z kosmetykami to jest naprawdę indywidualna sprawa. Każda dzidzia ma inną skórę i inaczej reaguje. Tak jak wiele osób chwali Sudocrem tak nam kompletnie pomagał.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no właśnie najlepiej byłoby mieć próbki różnych firm i próbować, ze szkoły rodzenia mam próbki Hipp i właśnie ten Johnson's Top-to-toe a dokupię na pewno tak jak piszecie Nivea a Oilatum jeśli pojawią się problemy z bardzo suchą skórą

Moja Martynka miała ciemieniuchę, to taki żółciutki łupież i to trzeba posmarować to miejsce tłustym pół godziny przed kąpielą, potem umyć i wyczesać miękką szczotką, nie skrobać, nie drapać. Ja smarowałam oliwką, ale oilatum takie bardziej płynne było, to lepiej podpasowało, a akurat miałam pod ręką. U nas zeszło po trzech dniach.

ktoś mi tu pisał, jak ja pytałam, o tym żeby "niania" miała kilka fal, bo może dzidzi sąsiadów ściągać:-D

To ja :rofl2:. Tak jak pisałam - nie polecam niani Orava, bo serwis mają do bani. Chyba po prostu markowa lepsza, ale trudno mi powiedzieć.

a ja kupiłam Fisher Price, ten model z lampką nocną, ale kase mi wsiorbało i niani brak:crazy::wściekła/y: no i musze kupić drugą :angry:, ale rozpatruje też fisher lub philips taki żółty, nie wiem jaki to model:confused:

reklama
Mam pytanko jaką elektroniczna nianie polecacie, my musimy sie na jakąś zdecysowac ,ale nie mam pojecia na jaką
ppatqa nam teściowa kupiła monitor oddechu razem z nianią. Jak próbowaliśmy ją to całkiem nieźle słychać z pokoju do pokoju:-). A firma AngelCare czy coś takiego:confused: Ale zobaczymy jak to będzie działać przy dziecku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry