reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
już pisze mały dostał tego misia do mikrofali na mikołajki i miś wygląda jak miś a nie tak jak ten podpisany miśiem piesek. miśiek pachnie lawendą i naprawde długo trzyma ciepło

Ja mam problem z prezentami dla teściów :baffled:. Dla szwagierki zamówimy puzzle ze zdjęciem dzieciaków. Ona teraz studiuje w Anglii, będzie tam dwa lata i stąd taki pomysł. M zrobi kartki świąteczne i z tego zamówimy dla niej układankę.

Ja dostałam termoopakowanie i jest do d...

Tą grę o której mówisz już mają. Jest naprawdę fajna. Polecam tez grę FARMER.

Ja też w szale zakupów :-)
Zamówiłam już dla M. prezent - body dla Mariki z napisem Kocham Cię Tatusiu! Marika. Chcę jeszcze kupić mu słuchawkę bluetooth do Nokii do auta.
Dla Mariki podobają mi się termofory STERNTALER -GRZEJĄCE ZWIERZĄTKO na bóle brzucha (495371139) - Aukcje internetowe Allegro i ta zabawka *** POMARAŃCZOWY OZZIE Tiny love *** -40% *** (492183963) - Aukcje internetowe Allegro
Dla moich rodziców i dziadków wezmę chyba ramkę RAMKA Z GLINĄ+++ ODCISK RĄCZKI PIĘKNA PAMIĄTKA (494725127) - Aukcje internetowe Allegro + kosmetyki jakieś
dla brata pendrive'a 8 lub 16GB, dla cioci książkę jakąś przyrodniczą, a dla szwagierki chyba jakąś taką biżuterię Wiosna - Szklo weneckie, artystyczne, Top queen! (498323288) - Aukcje internetowe Allegro
+ Super bransoletka- bursztyn , jantar, slodycz (498194073) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry