reklama
Kaka - no ja tej samej firmy zamawiałam. I właśnie jutro zwracam ...
Kate - ja też bardzo żałuję, tym bardziej, że miałam nadzieję, że łatwiej będzie mi cokolwiek w domu robić, gdy Szymek będzie spokojnie w chuście siedział...ale nie ma szans... mieliśmy już z M wiele prób wsadzenia Szymka do chusty, ale po max 2 minutach był w wrzask ... zresztą... on nawet na rękach nie za bardzo lubi być trzymany w poziomie, najbadziej lubi wisieć na ramieniu ...
Kate - ja też bardzo żałuję, tym bardziej, że miałam nadzieję, że łatwiej będzie mi cokolwiek w domu robić, gdy Szymek będzie spokojnie w chuście siedział...ale nie ma szans... mieliśmy już z M wiele prób wsadzenia Szymka do chusty, ale po max 2 minutach był w wrzask ... zresztą... on nawet na rękach nie za bardzo lubi być trzymany w poziomie, najbadziej lubi wisieć na ramieniu ...
A jakie masz nosidło???Co do nosidełka to polecam naprawdę.
Zastanawiałam się też nad chustą, ale jakoś tak dziecko w kłębek zwinięte a tu siedzi sobie wygodnie.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Czarna ja mam nosidełko firmy WOMAR Womar - serce przy sercu. Producent artykułów dla niemowląt.
A ja Wam powiem, że może to głupie, ale ja się boję nosidełek. Miałam od sąsiadki dla Martyny i jak ją włożyłam, to od razu pojawiła mi się wizja pękających pasków i na tym skończyłam przygodę z nosidełkiem, chociaż teraz też by mi się przydało czasem.
magdziunia
Październikowa Mama'08
reklama
J
justyneczka
Gość
ja tez boję sie tych nosidełek i chust
leżą w domu i sie kurzą.
nasza spacerówka: Nowoczesny wózek spacerowy Kolcraft+FOLIA GRATIS (505424437) - Aukcje internetowe Allegro

nasza spacerówka: Nowoczesny wózek spacerowy Kolcraft+FOLIA GRATIS (505424437) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: