reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Spacerówka super !! Bardzo ładn kolor !

A`leżaczki...no właśnie ... mamy wielki dylemat .... zastanawiamy się nad :
CHICCO LEZACZEK-BUJACZEK RELAX&PLAY _MIRO (507786899) - Aukcje internetowe Allegro
4500 SZT. SPRZEDANYCH_LEZACZEK FISHER PRICE L0539 (505561403) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE K2565 LEZACZEK RAINFOREST USPOKAJA SS (500683043) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE HUŚTAWKA LEŻACZEK OFERTA SPECJALNA (485129120) - Aukcje internetowe Allegro

no i spodobał mi się tez ten ktora ma Kasia i Asia.... mozna do tych bujaczkow dziecko w 2 miesiacy sadzac?? chyba tak...

Ktory byscie polecaly ??

Aniaaa rzeczywiście w głowie może się zakręcić. Z tego co wiem, to fischer price nie rozkłada się na zupełnie płasko. To taki typ kubełek albo fotelik samochodowy. Takie maluchy jak nasze po prostu nie powinny w nich spędzać całego dnia.

my mamy ten leżaczek co Rafałek Asi i który Kasia chce kupic i jestem bardzo zadowolona, jest stabilny i już pomocny :tak: to prawda że jeszcze nie możemy przeciążac naszych maluchów w takiej pozycji, ale rano Iga towarzyszy mi w łazience lub w kuchni, jedną nogą bujam a tu się maluję lub jem śniadanie :-) i kilka razy wieczorem usnęła podczas bujania i przełożyłam ją do łóżeczka, za wibracją na razie nie przepada

Mrabelka - no własnie najbardziej zależy mi, żeby módz przy Szymku coś zrobić,,..bo na rzie jest kiepsko... nie chce leżeć sam w łóżeczku, a w kuchni czy łazience, nie mam gdzie go położyć...

Aniaaa rzeczywiście w głowie może się zakręcić. Z tego co wiem, to fischer price nie rozkłada się na zupełnie płasko. To taki typ kubełek albo fotelik samochodowy. Takie maluchy jak nasze po prostu nie powinny w nich spędzać całego dnia.
tu sie zgodze:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:porazka
Mrabelka - no własnie najbardziej zależy mi, żeby módz przy Szymku coś zrobić,,..bo na rzie jest kiepsko... nie chce leżeć sam w łóżeczku, a w kuchni czy łazience, nie mam gdzie go położyć...
ja chodze z fotelikiem samochodowym:-p

Zastanawiam się nad zakupem termometru dousznego firmy AEG TERMOMETR DOUSZNY AEG pomiar 1 sekunda ORYGINALNY (501574202) - Aukcje internetowe Allegro
Mam już zwykły elektroniczny tej firmy i raczej był ok. Chce kupić taki, bo po ostatnich problemach zdrowotnych Martyny i nocnych pobudkach na mierzenie temperatury taki termometr dużo uprości, a poza tym już ją paszka bolała od ciągłych pomiarów, a tu cyk i gotowe. Czy któraś z Was ma taki termometr albo słyszała jakieś opinie, bo on jest tańszy od takich z apteki przynajmniej o 100 zł

reklama
Do góry