reklama
malena81
mamusia październikowa 08
Zastanawiam się nad zakupem termometru dousznego firmy AEG TERMOMETR DOUSZNY AEG pomiar 1 sekunda ORYGINALNY (501574202) - Aukcje internetowe Allegro
Mam już zwykły elektroniczny tej firmy i raczej był ok. Chce kupić taki, bo po ostatnich problemach zdrowotnych Martyny i nocnych pobudkach na mierzenie temperatury taki termometr dużo uprości, a poza tym już ją paszka bolała od ciągłych pomiarów, a tu cyk i gotowe. Czy któraś z Was ma taki termometr albo słyszała jakieś opinie, bo on jest tańszy od takich z apteki przynajmniej o 100 zł
Ja też mam taki douszny. Ale go na dzidzi nie testowałam bo ma za małe uszko!
Myślę, że raczej dla większych dzieci, bo to trzeba dobrze przyłożyć, a końcówka taka wielka!
Sobie mierzyłam i też były małe różnice, ale powiedzmy, żę te 0,1 st nie ma przecież znaczenia.
Z kolei położna zachwalała dla większych pociech, że jest najlepszy.
blond_20
Czarownica
ja mam takie zwykly elektryczny, ale tez kupilam ten paskowy w aptece.tam sa 2 szt za 10 zl chyba.i tam pokazuje czy jest N czyli ok, pozniej jesli np jest 37 to najwyzsza jaka moze miec to 37 itd.i jest tam cos nie tak wyjdzie to mierzy sie tym zwyklym juz.wygodne bo tylko do czola na 15 sekund.
magdziunia
Październikowa Mama'08
No właśnie jaki rodzaj termometru jest dobry - paskowy na czoło, do ucha czy taki mierzący tempkę w odbycie i ustach ew pod pachą?
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja mam paskowy na colo ale nie wiem czy on taki dobry Zawsze pokazuje niuni 37 :-)A jak mierzylam w szpitalu innym elektronicznym to miala zawsze ciut 35.5
mi ten termometr zawsze wskazywał bardzooooo wysoka temp.W tym dousznym miała mała prawie 40Dziękuję za opinie, czyli na razie się wstrzymam i może rzeczywiście zainwestuję w lepszy elektroniczny, bo mam dwa i między nimi temperatura nawet o pół stopnia się czasem różniła
![]()

Ja też mam ten termometr AEG i chyba nie umiem mierzyć nim temperatury. Zawsze wychodzi 35,5
też mamy taki sam - M. mierzy nim temp. w wanience i działa ok :-)
reklama
J
justyneczka
Gość
doradźcie mi dziewczyny, lepiej na Allegro sprzedać "pake" czy na sztuki?? nigdy nie kupowałam tych dużych paczek i nie orientuje sie tej dziedzinie, zastanawiam się czy ktoś wgl dedcyduje sie wydać dużą kwotę czy więcej osób kupuje na sztuki czy np komplety kilka sztuk? hmm... w jednopaku byłoby mi najwygodniej ale czy tak sie sprzeda?? próbowałyście może?
Podziel się: