Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zastanawiam się nad zakupem termometru dousznego firmy AEG TERMOMETR DOUSZNY AEG pomiar 1 sekunda ORYGINALNY (501574202) - Aukcje internetowe Allegro
Mam już zwykły elektroniczny tej firmy i raczej był ok. Chce kupić taki, bo po ostatnich problemach zdrowotnych Martyny i nocnych pobudkach na mierzenie temperatury taki termometr dużo uprości, a poza tym już ją paszka bolała od ciągłych pomiarów, a tu cyk i gotowe. Czy któraś z Was ma taki termometr albo słyszała jakieś opinie, bo on jest tańszy od takich z apteki przynajmniej o 100 zł
mi ten termometr zawsze wskazywał bardzooooo wysoka temp.W tym dousznym miała mała prawie 40Dziękuję za opinie, czyli na razie się wstrzymam i może rzeczywiście zainwestuję w lepszy elektroniczny, bo mam dwa i między nimi temperatura nawet o pół stopnia się czasem różniła
![]()

a pod pacha 38,5 (w odbycie tez) dlatego ja wole elektroniczny
Ja też mam ten termometr AEG i chyba nie umiem mierzyć nim temperatury. Zawsze wychodzi 35,5