Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe tez rozciagałam wykałaczkaja dzisiaj kupilam te wieloprzeplywowe jak dalam malej to sie zaczela ksztusic bo mleko za szybko lecialoa ustawilam zeby lecialo najwolniej z najmniejszej dziurki
wkoncu jak sie wkurzylam to wzielam jej stary smoczek 0+ i przepchalam przez niego kilka razy dlugo wykalaczke
efekt wizualnie ten sam co przy tych wieloprzeplywowych (kreseczka) a lecialo lepiej i mala dopiero wdety mogla ciagnac mleczko z kleikiem ;-)

a jakiej firmy?TT?bo mi przy Avencie za szybko leci i maly sie krztusi a przy Canpolu jest ok...

a jakiej firmy?TT?bo mi przy Avencie za szybko leci i maly sie krztusi a przy Canpolu jest ok...
Hmm jeśli chodzi o mnie to ja napewno nie kupie chodzika!!!Dziewczyny a co myślicie o takim chodziku CHODZIK - BUJAK EUROBABY PCHACZ POZYTYWKA Nowe Fv (517583867) - Aukcje internetowe Allegro
bo ja gdzieś kiedyś słyszałam że te chodziki są niezdrowe i szkodliwe dla rozwoju dziecka.
nic nrekami sie nie podpierala a wogole to pozno sama zaczela lapac rownowage
zaczelo sie od podciagania w lozeczku, przesuwania pupą po posadzce potem raczkowanie az wkoncu ktoregos dnia wstal i zaczal chodzic.Odrazu widac ze jest bardziej sprawny i o wiele lepiej sobie radzil z wszelkimi przeszkodami i z upadkami!! nie wiem moze to indywidualny rozwoj kazdego z nich ale ja nie zamierzam kupowac przy Weronice chodzika! niech tez sama sie uczy cwiczyc swoja kondycje
to moje zdanie a kazda zrobi jak zechce;-)