reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
no Lili ma juz ponad 7 mysle k 8 będzie teraz ale nie widze była na niego za duża, nadal sie w nim topi i buja sie ok, jest 5 chyba poziomów bujania

A nam dzis kurier dostarczył CHUSTĘ. Będziemy ostro ćwiczyć i na wiosnę mam nadzieję wyróbujemy w terenie. Ale się cieszę!!! Jest śliczna.

Dam Wam znać jak nam poszły pierwsze próby wiązania, ale na razie jestem przerażona grubością instrukcji...

kate28 ja używam chusty i jestem bardzo zadowolona. Mam elastyczną ale powoli muszę zmienić na plecionkę. Z początku też bałam się tych wiązań ale teraz przynajmniej opanowałam te podstawowe i jest nieźle :) Jedynie wada tego to ciężar mojego małego potworka który niestety nie chce iść w dół tylko w górę. :)

kate28 ja używam chusty i jestem bardzo zadowolona. Mam elastyczną ale powoli muszę zmienić na plecionkę. Z początku też bałam się tych wiązań ale teraz przynajmniej opanowałam te podstawowe i jest nieźle :) Jedynie wada tego to ciężar mojego małego potworka który niestety nie chce iść w dół tylko w górę. :)

a jaką chcesz kupić chustę? ja wybrałam Hoppediz z www.chustomania.pl

A ja zakupiłam dziś gryzaczek TT, bo młody się slini na potęgę i wszystko do buzi pcha i gryzie. No i spostrzegłam mała biała kropeczkę w miejscu prawej dolnej jedynki :szok: nie wiem co mam o tym mśleć :confused: w każdym razie dziąsła nie sa gładziutkie w dotyku :eek:
Maćko był przeszczęśliwy :-p Na początku szok i oczy jak 5 zl, bo chciał possać jak smoka a tu mu wszystko ucieka. Później załapał, ze trza gryźć, ale jeszcze w buźce nie umie sam utrzymać i musiałam mu przytrzymywać. On za to z luboscia chwytał gryzaczek łapkami i przekomicznie wyglądał próbując trafić w buzie, jak sobie gryzaczek wyjął :-D
W kazdym razie radoche miał taka, ze mlaskał jakby gumę żuł i walił łapkami i nóżkami w leżaczek z uciechy :happy2:

biała kropeczka to jeszcze nie zabek;-) zabek jak wychodzi to taka przezroczysta kreseczka najlepiej widac tzn słychac jak zastukasz łyzeczka:tak:

my tez mamy te gryzaki i narazie dla Samiego bleeeee:-D

reklama
Do góry