• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Ja uzywałam savena z Lidla i dla mnie OK

Ile sztuk i po ile??

Ja na razie mam duży zapas Happy. Likwidowali jeden sklep u nas i paczkę 72 sztuk kupowałam po 19 zł. Są ok ale może trochę sztywne. Huggisy widziałam dzis po 29zł. Pampki 39:baffled:

Co do przeciekania to mi wszystkie czasem przeciekają. Hanka taką kupę potrafi szczelić ze nawet w skarpetach cos sie znajdzie;-)

reklama
O matko...to Ci dopiero lustracja;-)
Ja jakos całą tą czarną wolę. A ta czarno-biała nie podoba sie mojemu M;-(

Kiedys pewnien informaryk odebrał telefon u nas w pracy i babka mu powiedziała: że taki Pan na nia wszedł i nie moze wyjść;-) A chodziło o to, ze sie zalogował na jej numer indentyfikacyjny i nie mógł sie wylogować;-)

:-D:-D:-D:-D:-Dja bym sie z tego powodu nie zalila:-p

wiecie co a propos Pampersow to teraz w Tesco jest promocja po 41.99 za 70 sztuk(4)i wychodza tanio bo po 60 gr za sztuke.ja mam jeszcze w domu 6 paczek tych 3 ale powoli zaczne chomikowac 4.dzisiaj mu zalozylam 4 bo kupilam 2 sztuki u nas po 1.20 szt:crazy::baffled: i juz sa ok.

Kaka ta czarna tez jest super

Co do pieluch ja używam dada z biedrony i jest ok ... ani nie odparza mu sie pupcia ( a czasami spi w jedej pieluszce calą noc, wcześnej uzywałam papersów pampersa i w zasadzie jakoś nie widze więkrzej różnicy pieluchy zmieniam z taką sama częstotliwością :
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

Test i przegląd pieluszek a to link ro rankungu pieluch ... widziałyście może ?

reklama
Ja używałam pampersów, hagisów, tych z rossmana i happy. Żadne mi nie przeciekały ale uważam że te z rossmana i happy są sztywne. Najbardziej zadowolna jestem z pampersów i hagisów. Jutro planuje kupic te z biedronki i je przetestuję. Może dadzą rade do użytku chociaz w dzien jak sie czesciej zmienia pieluszkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry