• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Misia - ja przez moment używałam oliwki Johnsona, takiej w żelu...nie miał uczulenia, ale jakoś źle mi się ją rozsmarowywało i przestałam... korzystam jak na razie z oliwki, kremu do pupy, do twarzy HIPPA (a to dlatego, że miałam i nadal mam strasznie dużo próbek), oprócz tego czasem Sudokrem (też mam dużo próbek), Oilatum do kąpieli, ale jak skończę to opakowanie to chyba Nivea sensitive.

reklama
No właśnie - lepiej nie eksperymentować z kosmetykami dla maluszka.
Ja na samym początku używałam Oilatum, bo w szpitalu był kąpany w tej emulsji.
A teraz już Nivea Sensitive.

My też u zywamy do kąpieli Nivea i balsam z tej samej serii.

blond_20 Marma i jak sprawdza się ta mata? Bo ja właśnie jestem na etapie poszukiwań, jest ich tyle i nie wiadomo którą wybrać, a to już czas najwyższy!!:rofl2:

My też u zywamy do kąpieli Nivea i balsam z tej samej serii.

blond_20 Marma i jak sprawdza się ta mata? Bo ja właśnie jestem na etapie poszukiwań, jest ich tyle i nie wiadomo którą wybrać, a to już czas najwyższy!!:rofl2:

Ja mam z tej samej serii tylko misia (chiałam lwa, ale akurat nie mieli)
Izunia bardzo ją polubiła. A jak próbuję więcej powiesić zabawek to się szybko męczy. Widać co za dużo to nie zdrowo.
Grających i świecących zabawek unikam i będę unikać ze względu na zdrowie psychiczne domowników ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry