reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Kate - wlasnie cyba w Smyku widzialamh te smoki.... kupowalam tam butelke TT i tak rzucily mi sie w oczy smoki TT, ze takie ladne ... ale nie ogladalam, bo Szymek nie przepada za smokami....jedynie czasem na spacer mu daje, a tez wtedy pluje ,....

Oli chce smoczek miec w buzi i bez smoka niestety nie zasnie Probowalam juz wszystkich chyba firm smoki bo plula nimi straszie mimo ze chciala Mielismy juz z Canpola z Nuka, z Aventu i teraz z TT i ten z TT najbardziej jej na szczescie pasuje I jeszcze specjalne ortodontyczne mielismy i tez ich nie chciala Tez z TT dosc smiesznie wyglada Taka babka przezroczysta hihihi ale go najdluzej trzyma w buzi :-) Lubi pluc smokami ale lubi tez je miec w buzi wiec nie wiem o co jej chodzi ze chce smoka ale pluje :-(

Ja mam smoczki i z TT , i z Canpola i Aventu- ale jakoś dopiero te Aventowe się przyjęły. Teraz i Canpola Adaś weźmie, ale z początku nie chciał. :baffled:

Ostatnia edycja:
mu mamy smoka Nuby takiego smiesznego w kształcie biedroneczki mimo ze jest od 6 mies to niuniuś go najbardziej lubi i nie da sie oszukac na innego. Probowalismy Nuka, Aventa. i TT, ale nie lubi ich

Moja tylko smoczki z Aventa innych nie chce tylko że najgorsze jest że co chwile jje wypada i muszę co chwile jej podawać.
Olcia mój K przedwczoraj kupił blender mulinexa w media 170zł ale rewelka różne końcówki ma jest spoko.Polecam

reklama
Marika smoka ssie czasem so zaśnięcia (ale szybko wypluwa) i jak bardzo krzyczy przy ubieraniu na spacer to jej daję (ale jak zassie to cud).

My mamy z Aventu i Nuka. I Aventu jest fajny, a Nuka nie lubię i jej nie daję, bo odciska się na buzi i strasznie się przy nim ślini. Teraz chcę jej kupić następny (ale Avent jest cholernie drogi, płaciłam za jeden 18zł - przegięcie). Właśnie chcę TT close to nature Air 3-6 m-c

Do góry