• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Marika smoka ssie czasem so zaśnięcia (ale szybko wypluwa) i jak bardzo krzyczy przy ubieraniu na spacer to jej daję (ale jak zassie to cud).

My mamy z Aventu i Nuka. I Aventu jest fajny, a Nuka nie lubię i jej nie daję, bo odciska się na buzi i strasznie się przy nim ślini. Teraz chcę jej kupić następny (ale Avent jest cholernie drogi, płaciłam za jeden 18zł - przegięcie). Właśnie chcę TT close to nature Air 3-6 m-c

Ja kupiłam za 11zł wczoraj Avent 3-6 :szok:
Jest fajny, tylko to kółeczko jeszcze duże i o nosek zawadza :tak:
I to u nas ws sklepie, gdzie ceny są kosmiczne, bo nie ma konkurencji :-(
Chyba, że inny model szukasz.

reklama
Avent faktycznie ma ceny...ja mam butle z aventu i jeszcze z 2 duze dokupię. Przydadzą asię jak hanka będzie u babci, a ja w pracy.

Ja kupiłam za 11zł wczoraj Avent 3-6 :szok:
Jest fajny, tylko to kółeczko jeszcze duże i o nosek zawadza :tak:
I to u nas ws sklepie, gdzie ceny są kosmiczne, bo nie ma konkurencji :-(
Chyba, że inny model szukasz.

my taki mieliśmy 11601 AVENT SMOCZEK DO USPOKAJANIA SENSITIVE 0-6 m (537340841) - Aukcje internetowe Allegro

a teraz chce zamówić TT, macie taki może?? ale wolałabym jeden...
Tommee Tippee, smoczki C- AIR 3-6 m RÓŻOWE (541745866) - Aukcje internetowe Allegro

Kate ja mam TT ale troche inny ale polecam :-) Oli zadowolona :-)

Moja pije z Lovi ale mam po jednej butelce duzej i jedna mala i chcialam jej zmienic te butelki na TT ale ona nie chce mi z niej pic Tylko ta lovi jej pasuje Chyba nie bede probowala z aventem bo szkoda kasy jak jej nie spasuje :-(

U nas w sklepie jest promocja na butelki aventu, za jedną płacisz 21 zł drugą dostajesz gratis. Szkoda tylko że chodzi o te najmniejsze, max 125 ml.

to gdzie taki fajny sklep jest??? ja też chce!!!

ja mam jedną małą z Aventu, bo dostałam, ale używałam tylko w szpitalu do dokarmiania i z 2 razy do herbatki w domu

a macie może tą butlę www.tanimarket.pl/5164_Butelka_silikonowa_120ml___Lyzeczka__Lovi_by_Canpol_10_831.html? sprawdza się? bo podobno jest fajna

A jak myslicie jak moje nie pasi pic z tt ona z niej pije i nawet sie nie denerwuje ale to picie idzie jej jak krew z nosa i mleko jest juz zimne smoczek mam 1 do 3 miesiaca i nie wiem czy kupic jej smocze 2 od 3 miesiaca czy wogole dac sobie z ta butelka spokoj
zrobilam jej wieksza dziurke ale to nic nie daje ???????????????

czesc dziewczyny. mam male pytanie zarowno do tych ktore szykuja sie do macierzynstwa i tych ktore juz sa mamami (to sem ja:) . Sama przeszlam przez horror zakupow tych wszystkich sprzetow gadzetow itp. i wiem jakie to jest na poczatku przerazajace. Duzo szukalam info na necie. i tu moje pytanie. Czy korzystacie z internetu w zakupach i na co zwracacie uwage na takich stronach dla mam? kolory, ogloszenia itp? czy interesuja was ogloszenia dot. ubranek uzywanych? ich zakupu wymiany itp? Dzieki za odpowiedz:)

reklama
czesc dziewczyny. mam male pytanie zarowno do tych ktore szykuja sie do macierzynstwa i tych ktore juz sa mamami (to sem ja:) . Sama przeszlam przez horror zakupow tych wszystkich sprzetow gadzetow itp. i wiem jakie to jest na poczatku przerazajace. Duzo szukalam info na necie. i tu moje pytanie. Czy korzystacie z internetu w zakupach i na co zwracacie uwage na takich stronach dla mam? kolory, ogloszenia itp? czy interesuja was ogloszenia dot. ubranek uzywanych? ich zakupu wymiany itp? Dzieki za odpowiedz:)

Ja robie zakupy przez neta bo nie mam czasu na szwędanie sie po sklepach. Ceny są często atrakcyjniejsze i nie ma znaczenia czy używane czy nie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry