reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

zapraszam
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
moja córcia to styczniówka 2008 więc ciuszki będą pasowały na wasze małe na wiosne-jesień
Mam też paczkę ciuszków na lato oraz ubranko do chrztu na wiosnę-lato firmy TUP TUP w stanie idealnym-raz założone (sukienka sweterek kapelusz body rajstopy i skarpetki) Idealne na chrzciny na wielkanoc lub na lato(r68-74) zdjęcia ma maila

reklama
Pojechał mój M. po Huggiesy do Biedronki wczoraj - były 78szt. za 39zł (z jakimś mini kocykiem, takim nie wiadomo do czego), czyli po 50gr za szt. Ale dziś na rehabiltacji go przesikała, zobaczymy jak sie dalej sprawdzą. Biedronkowe Dada były chyba 64szt. za 30zł (tyle co płaciłam za Bella Happy ostatnio), ale nie wzięłam.

Za to M. wziął jeszcze chusteczki Dada (72 szt. za 5zł) - sprawdzimy i damy znać.

Pojechał mój M. po Huggiesy do Biedronki wczoraj - były 78szt. za 39zł (z jakimś mini kocykiem, takim nie wiadomo do czego), czyli po 50gr za szt. Ale dziś na rehabiltacji go przesikała, zobaczymy jak sie dalej sprawdzą. Biedronkowe Dada były chyba 64szt. za 30zł (tyle co płaciłam za Bella Happy ostatnio), ale nie wzięłam.

Za to M. wziął jeszcze chusteczki Dada (72 szt. za 5zł) - sprawdzimy i damy znać.

kate28My ostatnio wyprobowujemy chusteczki Bambino i Bobini,i jedne i drugie sie sprawdzaja:-)co do Bella Happy,nasz Miki w sumie mial duzo otarc,jak narazie to pasuja mu huggiesy,ale classic,nie superflex...Jesli moge zapytac:z jakiego powodu Marika jezdzi na rehabilitacje?

A wczoraj Mariczka dostała od cioci stomatologa smoczki TT Close to nature Air - chętnie zassała, ale strasznie śmiesznie z nimi wygląda :-) jak zrobię fotę to wrzucę na zdjęciowy

Co do pieluch to:
Pampersy ok
Sevena z Lidla - milutkie i w sumie ok, ale troche pęcznieją od siuśków
Bella happy - trochę za sztywne i szerokie w dole (chyba doobre dla dzieci, które trzeba pieluszkować)
Huugies super flex - testujemy

Jesli moge zapytac:z jakiego powodu Marika jezdzi na rehabilitacje?

w sumie to nie do końca potrzebnie jak się okazało (pisałam na lekarzach, bys się musiała cofnąć, bo już się nie chcę szczegółowo rozpisywać) :-) bo rehabilitantka nie ma zastrzeżeń do niej

ogólnie to trochę nożkę zginała do środka (ale juz prawie ok) i jest wysokonapięciowcem, więc trochę ją "rozluźniamy" (ale podobno będzie sie super i szybko rozwijać), więc właściewie to ma ćwiczenia takie ogólnorozwojowe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry