reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

ASIU fajna ta kaszka Cos dla mojej niuni :-) Ale troche droga :-(

A my dzis zauwazylismy w komisie dla dzieci zabawke ktora chcialam kupic po chrzcie na allegro TEN MUZYCZNY OGRODEK
za 80 zl prawie nowe a zwlaszcza nie zniszczone Wyprobowalismy juz i zarezorwowalismy I w poniedzialek kupimy przynajmniej kupie to co chcialam ale i ciut kasy na tym zaoszczedze aby kupic jej cos jeszcze innego :-)

CZARNA i jak dostalam NOSIDELKO i jak sie sprawuje ?????

reklama
Kupiłam ubranko do chrztu dla Izuni zimowy chrzest dziewczynka 68 cm (538978212) - Aukcje internetowe Allegro
I pamiątkową szatkę:
ORYGINALNE, KULTOWE, NOSIDEŁKO promocja, Jakość (532300138) - Aukcje internetowe Allegro
Ten zwór numer 10 różowy hafcik i gołąbek z gałązką

Nosidełko:
ORYGINALNE, KULTOWE, NOSIDEŁKO promocja, Jakość (532300138) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor Czarny
Jest fajne jak na swoją cenę. Na krótkie dystanse się sprawdzi.
Izuni się spodobało, jest w nim bardzo spokojna.
A najbardziej to się podoba dziadkowi, który uwielbia małą na rękach nosić, tylko go ręce już bolą :-D

Latem trzeba będzie nabyć jeszcze turystyczne takie na stelarzu
tylko one juz są drogie...

Ma którać odsprzedac laktator Aventa?
Mój pożyczony i muszę oddać, bo szwagirka będzie niedługo rodzić, a to jej...

Kupiłam ubranko do chrztu dla Izuni zimowy chrzest dziewczynka 68 cm (538978212) - Aukcje internetowe Allegro
I pamiątkową szatkę:
Ten zwór numer 10 różowy hafcik i gołąbek z gałązką

Nosidełko:
Kolor Czarny
Jest fajne jak na swoją cenę. Na krótkie dystanse się sprawdzi.
Izuni się spodobało, jest w nim bardzo spokojna.
A najbardziej to się podoba dziadkowi, który uwielbia małą na rękach nosić, tylko go ręce już bolą :-D

Latem trzeba będzie nabyć jeszcze turystyczne takie na stelarzu
tylko one juz są drogie...

Ma którać odsprzedac laktator Aventa?
Mój pożyczony i muszę oddać, bo szwagirka będzie niedługo rodzić, a to jej...

No niestety są drogie jak cholewcia te turystyczne:-(My chcieliśmy kupić na wakacje...wybieramy się w Tatry w lipcu i już się nie mogę doczekać:-)Mój M ostatnio znalazł wyporzyczalnię takich nosidełek w sklepie turystycznym HORYZONT,15zl za dzień...tylko ciekawe w jakim stanie są i jak wcześnie trzeba je zarezerwować?!

Ja mam nosidełko i nawet ostanio chciałam włożyć małego do niego.
A w lato to już chyba będzie za duży na takie :baffled:

Och mnie się marzą góry latem.

Jak dla mnie przebajerowane;-) Dla mnie zbyteczny wydatek;-) A co do pojemnika to ja chce kupić ale taki na kafelki przyczepiany:tak:

reklama
Do góry