reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Ja dostałam taką szczoteczkę z pastą do zębów i szczerze powiem, że mi się przydała. A ogólnie to korzystałam (w sumie Martynka ;-)) z tych:
bobolandia_com CANPOL Zestaw szczoteczek do zebow (544707515) - Aukcje internetowe Allegro
</p>
No własnie chodzi mi o cos takiego jak nr 1- nie do ząbków, ale do masowanie dziąseł własnie. Może sie skuszę jak Adaś zacznie bardziej marudzic- dzis np z zapałem gryzł mojego palca....MOLI tak z ciekawości- to jak ty mu płuczesz buźkę, bo jakos nie potrafie sobie tego wyobrazić.... Mój by pewnie zaraz wszytso połknął...

reklama
</p>
No własnie chodzi mi o cos takiego jak nr 1- nie do ząbków, ale do masowanie dziąseł własnie. Może sie skuszę jak Adaś zacznie bardziej marudzic- dzis np z zapałem gryzł mojego palca....MOLI tak z ciekawości- to jak ty mu płuczesz buźkę, bo jakos nie potrafie sobie tego wyobrazić.... Mój by pewnie zaraz wszytso połknął...

anai moczę wacik w przegotowanej wodzie i masuję mu dziąsełka czyszcząc je przy tym,a mały wniebowzięty,wysysa wodę i się chichra przy tym,a jak mu wacik wyciągam to się wścieka i podkowę robi:szok::rofl2:
chociaż już też zastanawiam się nad taką szczoteczką,tylko już widzę jak ją gryzie,mój palec już czasem tak zaciśnie,że nie chce puścić ghihi

anai moczę wacik w przegotowanej wodzie i masuję mu dziąsełka czyszcząc je przy tym,a mały wniebowzięty,wysysa wodę i się chichra przy tym,a jak mu wacik wyciągam to się wścieka i podkowę robi:szok::rofl2:
chociaż już też zastanawiam się nad taką szczoteczką,tylko już widzę jak ją gryzie,mój palec już czasem tak zaciśnie,że nie chce puścić ghihi

Niezły aparat z Mikiego ;) Jak ja Adasiowi przemywam rano buźkę wacikiem, to zawsze wystawia języczek, żeby sobie go polizać :)

No właśnie wydatki wydatki wydatki ... widziałam takie śliczne ubranka dla chłopczyka (markowe) tylko, że małe rozmiary bo do 68 rozmiaru.
Moja koleżanka ma na sprzedaż - przynajmniej miała jeszcze dwa tygodnie temu.

Ale za becikowe kupujemy spacerówkę i coś jeszcze acha fotelik samochodowy dla większego dziecka - tak już na zaś.

reklama
no wlasnie a propos fotelikow.ja mam taki do 13 kg.ale cos mi w nim nie pasi...on jest chyba za maly:confused:bo glowa jak jest budka zalozona wystaje i odbija sie w budce i z drugiej strony nogi wystaja:-(a przeciez on wazy dopiero 7.5 .to jak to ma byc?to jest tez jakos wg wzrostu?

Do góry