Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
blondi ja karmie albo na leżąco albo w foteliku samochodowymdziewczyny a macie juz krzeselka do karmienia?wogole kupujecie je?ja sie zabieram powoli za to bo becikowe przyjdzie wiec spacerowke i krzeselko pewnie kupie.no i tez fotelik.
i jak wogole karmicie teraz maluchy?bo jesli jeszcze nie siedza to jak te papki dawac?
a co do krzesełek po Laurze mam takie plastikowe gdzie regulowane mam oparcie i wysokość

Majeczka super fotelikdziewczyny a macie juz krzeselka do karmienia?wogole kupujecie je?ja sie zabieram powoli za to bo becikowe przyjdzie wiec spacerowke i krzeselko pewnie kupie.no i tez fotelik.
i jak wogole karmicie teraz maluchy?bo jesli jeszcze nie siedza to jak te papki dawac?[/quote]
Blond nie dawać !;-)
U nas też nóżki wystająno wlasnie a propos fotelikow.ja mam taki do 13 kg.ale cos mi w nim nie pasi...on jest chyba za malybo glowa jak jest budka zalozona wystaje i odbija sie w budce i z drugiej strony nogi wystaja:-(a przeciez on wazy dopiero 7.5 .to jak to ma byc?to jest tez jakos wg wzrostu?
. No i w gondoli też już się Szymek ledwo mieści.
[ quote=majeczka02;3178408]A my kupimy taki pasuje mi to,ze dziecko nie musi siedzieć prosto...mój mały często zasypia w samochodzi a ten fotelik jest regulowany-więc dziecko może nawet w nim spać:-)i jest do 45 kg!
7 kolorów FOTELIK SAMOCHODOWY Eddie Bauer Alpha (544787408) - Aukcje internetowe Allegro

Krzesełko do karmienia też mam takie drewniane ze stoliczkiem (jeszcze po Martynce)
78 zł. KRZESEŁKO+STOLIK SUPER CENA HIT !!! (544804293) - Aukcje internetowe Allegro
Minus jest taki, że dziecko musi dobrze siedzieć, bo oparcie się nie reguluje. Dokupiliśmy jeszcze szelki i długo nam służyło. Martynę karmiłam w leżaczku i Bartka też tak będę.
ja mam własnie tego typuppatqa fotelik naprawdę fajnie wygląda no ale cena ho ho:-(
Przymierzamy się na takie krzesełka Baby Boo Krzesełko do karmienia firmy ZIBOS (539870824) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się to że oparcie jest ceratowe i łatwe w utrzymaniu czystości i że są pasy i podnóżek .