• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Oto kilka drobiazgów, które kupiłam Małej.
Rozglądałam się za krzesełkiem do karmienia, ale prawie wszystkie były bez stoliczka :-(, a chciałabym taki, który go jednak ma..:sorry:
No i chyba, zdecyduje się na nową spacerówkę, bo jest teraz taki wybór, że szok.. :szok:. Co prawda swojej, jeszcze nawet nie rozkładaliśmy, ale są takie fajne i lekkie modele, że bierzemy pod uwagę zakup nowej..

Aaa, dodam tylko, że ta zabawka którą kupiłam jest mocowana do wózka, a dokładniej do rączki od gondoli ;-).Wszystko się kręci i gra muzyczka :-D.

Załączniki

• Zdjęcie0251.jpg
    Zdjęcie0251.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie0249.jpg
    Zdjęcie0249.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie0246.jpg
    Zdjęcie0246.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0245.jpg
    Zdjęcie0245.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcie0243.jpg
    Zdjęcie0243.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0242.jpg
    Zdjęcie0242.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 36
Oto kilka drobiazgów, które kupiłam Małej.
Rozglądałam się za krzesełkiem do karmienia, ale prawie wszystkie były bez stoliczka :-(, a chciałabym taki, który go jednak ma..:sorry:
No i chyba, zdecyduje się na nową spacerówkę, bo jest teraz taki wybór, że szok.. :szok:. Co prawda swojej, jeszcze nawet nie rozkładaliśmy, ale są takie fajne i lekkie modele, że bierzemy pod uwagę zakup nowej..

Aaa, dodam tylko, że ta zabawka którą kupiłam jest mocowana do wózka, a dokładniej do rączki od gondoli ;-).Wszystko się kręci i gra muzyczka :-D.

świetne zakupy a zabawke tez znalazłam u nas za 15f + 5 przysłka, ciekawe ile na amerykański ebayu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry