reklama
</p>Anai ja tez ten ogrodek kupila uzywany I jestesmy bardzo zadowoleniNarazie niunia tylko slucha melodyjek i patrzy na swiatelka ale ta zabawka jest tez na pozniej wiec pewnie i twojemu Adasiowi sie spodoba :-)
/>
Dziś wieczorem mueszę zabrać psa i kota do weta- to może po drodze zahaczę o ten sklep
Oto kilka drobiazgów, które kupiłam Małej.
Rozglądałam się za krzesełkiem do karmienia, ale prawie wszystkie były bez stoliczka :-(, a chciałabym taki, który go jednak ma..
No i chyba, zdecyduje się na nową spacerówkę, bo jest teraz taki wybór, że szok..
. Co prawda swojej, jeszcze nawet nie rozkładaliśmy, ale są takie fajne i lekkie modele, że bierzemy pod uwagę zakup nowej..
Aaa, dodam tylko, że ta zabawka którą kupiłam jest mocowana do wózka, a dokładniej do rączki od gondoli ;-).Wszystko się kręci i gra muzyczka
.
Rozglądałam się za krzesełkiem do karmienia, ale prawie wszystkie były bez stoliczka :-(, a chciałabym taki, który go jednak ma..

No i chyba, zdecyduje się na nową spacerówkę, bo jest teraz taki wybór, że szok..

Aaa, dodam tylko, że ta zabawka którą kupiłam jest mocowana do wózka, a dokładniej do rączki od gondoli ;-).Wszystko się kręci i gra muzyczka

Załączniki
magdziunia
Październikowa Mama'08
No no szaleją kobiety.
Walmart.com: Tiny Love - Clip and Go Mobile: Bedding & DecorAnna super kurde własnie takiej karuzeli dla małego szukam. Podaj firme![]()
J
justyneczka
Gość
Oto kilka drobiazgów, które kupiłam Małej.
No i chyba, zdecyduje się na nową spacerówkę, bo jest teraz taki wybór, że szok... Co prawda swojej, jeszcze nawet nie rozkładaliśmy, ale są takie fajne i lekkie modele, że bierzemy pod uwagę zakup nowej..
Aaa, dodam tylko, że ta zabawka którą kupiłam jest mocowana do wózka, a dokładniej do rączki od gondoli ;-).Wszystko się kręci i gra muzyczka.
świetne zakupy a zabawke tez znalazłam u nas za 15f + 5 przysłka, ciekawe ile na amerykański ebayu
reklama
Zapłaciłam za nią 240dkk, czyli w przeliczeniu na nasze, ok.120 zl.świetne zakupy a zabawke tez znalazłam u nas za 15f + 5 przysłka, ciekawe ile na amerykański ebayu
Jak na duńskie ceny, to jeszcze w miarę ;-)
Podziel się: