reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Anai ja tez ten ogrodek kupila uzywany I jestesmy bardzo zadowoleniNarazie niunia tylko slucha melodyjek i patrzy na swiatelka ale ta zabawka jest tez na pozniej wiec pewnie i twojemu Adasiowi sie spodoba :-)

/>
</p>
Dziś wieczorem mueszę zabrać psa i kota do weta- to może po drodze zahaczę o ten sklep :)

Oto kilka drobiazgów, które kupiłam Małej.
Rozglądałam się za krzesełkiem do karmienia, ale prawie wszystkie były bez stoliczka :-(, a chciałabym taki, który go jednak ma..:sorry:
No i chyba, zdecyduje się na nową spacerówkę, bo jest teraz taki wybór, że szok.. :szok:. Co prawda swojej, jeszcze nawet nie rozkładaliśmy, ale są takie fajne i lekkie modele, że bierzemy pod uwagę zakup nowej..

Aaa, dodam tylko, że ta zabawka którą kupiłam jest mocowana do wózka, a dokładniej do rączki od gondoli ;-).Wszystko się kręci i gra muzyczka :-D.

Załączniki

• Zdjęcie0251.jpg
    Zdjęcie0251.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 33
  • Zdjęcie0249.jpg
    Zdjęcie0249.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 33
  • Zdjęcie0246.jpg
    Zdjęcie0246.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 28
  • Zdjęcie0245.jpg
    Zdjęcie0245.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 29
  • Zdjęcie0243.jpg
    Zdjęcie0243.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 27
  • Zdjęcie0242.jpg
    Zdjęcie0242.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 27
Oto kilka drobiazgów, które kupiłam Małej.
Rozglądałam się za krzesełkiem do karmienia, ale prawie wszystkie były bez stoliczka :-(, a chciałabym taki, który go jednak ma..:sorry:
No i chyba, zdecyduje się na nową spacerówkę, bo jest teraz taki wybór, że szok.. :szok:. Co prawda swojej, jeszcze nawet nie rozkładaliśmy, ale są takie fajne i lekkie modele, że bierzemy pod uwagę zakup nowej..

Aaa, dodam tylko, że ta zabawka którą kupiłam jest mocowana do wózka, a dokładniej do rączki od gondoli ;-).Wszystko się kręci i gra muzyczka :-D.

świetne zakupy a zabawke tez znalazłam u nas za 15f + 5 przysłka, ciekawe ile na amerykański ebayu

reklama
Do góry