reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

lilunia strasznie fajne te naklejki. Ech, fajnie by było małej móc urządzać pokoik...
Na razie muszę kupić jakieś łóżeczko - najlepiej turystyczne dwupoziomowe- do polski na odwiedziny i spacerówkę, co by się ze swoją nie tachać po samolotach. Tylko taką z przekładaną rączką. Tak więc dzień na allegro i ceneo ;-)

reklama
Dorotka - śliczny ten szczeniaczek - uniaczek :tak::-). Jak dla mnie bomba :-).
Ilunia - tego typu dywany bardzo mi się podobają :-). Świetny wybór :tak:

lilunia naoisz mi jakie koszty masz za przysyłke dywanu??
Facet na tej aukcji za przesyłkę bierze 40 zł a jak ma być płatne przy odbiorze to 50 zł. ale ja zamawiałam w sklepie z dywanami u nas w legionowie. zapytałam kobitkę jakie ma dywany dla dzieci i pokazała mi katalog dywanów agnella i był tam ten sam co na allegro tylko 30 zł taniej i za przesyłkę nie musze płacic. ona sprowadziła mi go na własny koszt. wyszło mnie zatem taniej o prawie 100 zł. podobał mi sie jeszcze ten wzór DYWAN AGNELLA FRYZ 120x170 TRAFFIC lazur! DYWANY (543431613) - Aukcje internetowe Allegro
ale samochody nie pasuja do zwierzatek na scianach. musiałabys sobie wymierzyc rozmiar bo ten facet ma różne i od rozmiaru zalezy cena.

ja szukam do salonu wiekszego dyanu, bo parkiet nam siada, a nie chcemy go ruszać przed przebudową tylko po.

reklama
Lilunia fajne zakupy:-)

Magdziunia, ja mam krzesłko po Laurze Krzesełko Chicco Happy Snack: Sklep Internetowy Baby Fant
ale zastanawiam sie czy nie sprzedać bo nie ma kółek a szlag mnie czasem trafia z tym ciąganiem zwłaszcza po dywanie:baffled: ale poza tym jest ok bo w miare lekkie, zajmuje mało miejsca szybko się składa i samo stoi po złożeniu, kilka poziomów oparcia i deski. tylko te kółka mogłyby byc...

Do góry