• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

lilunia strasznie fajne te naklejki. Ech, fajnie by było małej móc urządzać pokoik...
Na razie muszę kupić jakieś łóżeczko - najlepiej turystyczne dwupoziomowe- do polski na odwiedziny i spacerówkę, co by się ze swoją nie tachać po samolotach. Tylko taką z przekładaną rączką. Tak więc dzień na allegro i ceneo ;-)

reklama
Dorotka - śliczny ten szczeniaczek - uniaczek :tak::-). Jak dla mnie bomba :-).
Ilunia - tego typu dywany bardzo mi się podobają :-). Świetny wybór :tak:

lilunia naoisz mi jakie koszty masz za przysyłke dywanu??
Facet na tej aukcji za przesyłkę bierze 40 zł a jak ma być płatne przy odbiorze to 50 zł. ale ja zamawiałam w sklepie z dywanami u nas w legionowie. zapytałam kobitkę jakie ma dywany dla dzieci i pokazała mi katalog dywanów agnella i był tam ten sam co na allegro tylko 30 zł taniej i za przesyłkę nie musze płacic. ona sprowadziła mi go na własny koszt. wyszło mnie zatem taniej o prawie 100 zł. podobał mi sie jeszcze ten wzór DYWAN AGNELLA FRYZ 120x170 TRAFFIC lazur! DYWANY (543431613) - Aukcje internetowe Allegro
ale samochody nie pasuja do zwierzatek na scianach. musiałabys sobie wymierzyc rozmiar bo ten facet ma różne i od rozmiaru zalezy cena.

reklama
Lilunia fajne zakupy:-)

Magdziunia, ja mam krzesłko po Laurze Krzesełko Chicco Happy Snack: Sklep Internetowy Baby Fant
ale zastanawiam sie czy nie sprzedać bo nie ma kółek a szlag mnie czasem trafia z tym ciąganiem zwłaszcza po dywanie:baffled: ale poza tym jest ok bo w miare lekkie, zajmuje mało miejsca szybko się składa i samo stoi po złożeniu, kilka poziomów oparcia i deski. tylko te kółka mogłyby byc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry