• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
MAJECZKA mam nadzieję, że będziesz zadowolona z chusty. My już nie możemy się doczekać na testowanie jej w terenie, bo w domu to czasem tylko nosimy, żeby się przyzwyczaiła i jak chodzę do koleżanki z bloku to biorę, tylko my mamy tkaną, a nie elastyka
KAKA a mi podpasowały chusteczki z Biedronki. M. kpił za 5zł chyba takie białe DADA i bardzo fajne.
MAGDZIUNIA nie myślałam jeszcze, ale my bardzo rowerowi to może rower (albo szybciej przyczepkę do roweru – rodzina nasza ma taką podobna i są bardzo zadowoleni SPACERÓWKA I PRZYCZEPKA ROWEROWA-OD NIEMOWLAKA (555238255) - Aukcje internetowe Allegro tylko ta droga bardzo), bo na narty to za wcześnie jeszcze…
MOLI fajna zabawka, tylko u nas wanny brak

Podobno w Biedronce promocja pieluch. Była może ktoraś z Was? Bo nam się kończą Huggiesy i szukam promocji na jakieś...

reklama
No to chyba i ja sie skusze na DADA w biedronce Mam jeszcze prawie cala pake hugies jakos 70 sztuk ale pewnie w tydzien mi pojda a jakos wole miec w zapasie hihih

Ja czekam teraz na tego pieska szczeniaczka uczniaczka Jak dzis nie dojdzie to tam zadzwonie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry