Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zastanawiałam sie nad muchomorkiem, ale w koncu ten wziełam, najwyzej parasol postawie obok, he he :-) Ciekawe kto bedzie miał wieksza radoche jak zobaczy tyle piłek - Rafał czy moj pies Fafik ?? ha haŚliczny kącik :-) i super miarka.Ok zamówiłam te organki i basenik tęczowy z piłkamiZastanawiałam sie nad muchomorkiem, ale w koncu ten wziełam, najwyzej parasol postawie obok, he he :-) Ciekawe kto bedzie miał wieksza radoche jak zobaczy tyle piłek - Rafał czy moj pies Fafik ?? ha ha
No i zamówiłam jeszcze miarke:
Naklejka ścienna DISNEY Kubuś miara do 135 cm (598148677) - Aukcje internetowe Allegro
To Rafałka kącik, miarka bedzie obok :-)

Martynka pianinko takie mam i jest super.
Czarna! Ale o co własnie chodzi z tym zaworkiem?
Basenik mi się najbardziej podoba muchomorek, bo od góry chroni troszkę przed słoneczkiem. Widziałam jeszcze taką palmę.

JEJKU ALE SUPER dostaliscie to czy kupiliscie ?AUTKO- suchy basen + PIŁKI -SUPER ZABAWA- KURIER! (600055218) - Aukcje internetowe Allegro nam wczoraj przeyszedł talki basenik
MARTYNKA super zakupy Ale zaszalalasOk zamówiłam te organki i basenik tęczowy z piłkamiZastanawiałam sie nad muchomorkiem, ale w koncu ten wziełam, najwyzej parasol postawie obok, he he :-) Ciekawe kto bedzie miał wieksza radoche jak zobaczy tyle piłek - Rafał czy moj pies Fafik ?? ha ha
No i zamówiłam jeszcze miarke:
Naklejka ścienna DISNEY Kubuś miara do 135 cm (598148677) - Aukcje internetowe Allegro
To Rafałka kącik, miarka bedzie obok :-)
Koncik przesliczny CZARNA czapeczki super I pewnie znajac Ciebie po wyjatkowej cenie znlazlas?Jak wyciagniesz ten pierwszy koreczek (nie całosc) to niby szybciej leci nie z dwóch a z 4 dziurek. Bynajmniej tak w instrukcji było;-)
Martynka Super!!!!!!!!!! mały napewno bedzie szczesliwy i zachwycony
J dzis poszłam zakupic małemu czapeczke taka cieniutka i kurde nic nie ma ale kupiłam mu takie bo szkoda Smerfa łebka by sie przegrzewał
Ta biała to taka ala chusta wiazana na lato a ta druga na teraz![]()