reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Super nosidełko.
Marma? Od kiedy można dzieciaka w takim turystycznym targać?
CHyba musi już świetnie siedzieć?

No musi siedziec. Kacperek już siedzi więc nie jest to problem. Jest dobrze zabezpieczone więc nawet jak maluch się kiwa czy prubuje wychylić to niema szans wylecieć. Oparcie jest bardzo wygodne iwyprofilowane tak że maluch ze spokojem może sobie uciąć drzemkę.

Dorotko
bardzo ładny wózeczek i taki wiosenny dziewczęcy kolorek :-) ślicznie :-)
ja też już marzę o przeprowadzce do spacerówki tylko czekam aż mała usiądzie a na to się nie zanosi :-(

Dorotko
bardzo ładny wózeczek i taki wiosenny dziewczęcy kolorek :-) ślicznie :-)
ja też już marzę o przeprowadzce do spacerówki tylko czekam aż mała usiądzie a na to się nie zanosi :-(
Dzieki Ale dlaczego czekasz az mala usiadzie wtedy do spacerowki ? My juz tu chyba wszystkie w spacerowce a dzieci jeszcze nie siedza :tak:Moja jezdzi na plasko Lezy sobie w spacerowce Czasem jej ciut wyzej podniose

MARMA fajne nosidełko, ale to na wyjazdy kupiliście czy tak na codzień????????
DOROTKA spacerówka pierwsza klasa :)
USTNIJA moja też jeździ na płasko w spacerówce, przynajmniej ma więcej miejsca

Kacpero w spacerówce jeździ na siedząco, zresztą w gondoli też już tak jeździł. Położyć się nie da bo od razu jest ryk i nici za spaceru. Dopiero jak zaśnie to zmieniam mu pozycję na leżącą.
A nosidełko to na wyjazdy. My często w niedziele jedziemy gdzieś się po szwendać a ja już nie mam siły żeby go nosić cały dzień. M nie akceptuje chusty. Na co dzień mam chustę, wózek i nosidełko dostałam od sąsiadki. A teraz polują na nosidełko ergonomiczne. To coś jak chust tylko się zapina a nie wiąże. Rewelacja :-)

reklama
Do góry