reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Widzę,zakupy wrą na BB:-)
Ja ostatnio zamówiłam już bodziaki z krótkim rekawkiem,te 7 pak z Early days,zapłaciłam 33 zł:szok:Opłaca się...
No i przyszła w paitek czapeczka,którą lilunia kiedyś reklamowała tutaj...no i superowa tylko okazało się,że za mała:-(Niby rozmiar 44,Miki ma główkę 43cm,no i musze wymienić:-(

reklama
Wózio był w piatek. Ma wiele zalet ale ten stary też miał kilka powaznych plusów heheh...ten jet taki leciutki ze jak mocniej wieje to musze go mocno trzymac hihihi , jest bardziej zwroty za to tamtym lepiej po krawęznikach się jechało bo lepsze amorki...a chodniki u nas tez nie najbardziej proste więc stary wózio tez kupe plusów miał.
Tak Dorotka, jak ogladałam wózki na allegro to tez zwróciłam uwage na ten twój;-)

A teraz prezenty Hanusi:

Dorotka fajniutki ten wózio widziałam go na żywo:tak::tak::tak: Ja mojej chyba tak szybko nie zmienie bo barzdo jestem zadowolona choć korci mnie tylko fakt ze inne są lzejsze:-D:-D:-D

dziewczyny szalejecie szalejecie:-p

reklama
Do góry