reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

No to się obłowił. Hanka dostała wielkiego tygryska z Kubusia Puchata z piłką w brzuchu od dziadków, Fifi i kulke do kąpieli od chrzestnych, od babci owieczke, a od nas kermita;-) W sumie i wózio i łózeczko turystyczne które juz wczesniej dostąła tez miało byc na zajaczka;-)

reklama
Seba dostał kurteczkę, komplecik - spodnie i bluzeczkę, 2 czapeczki, taką zabawkę do przekręcania rozwijającą koordynację wzrokowo-słuchową to od babci i dziadka.
Od nas jak na razie nic - co ja mówię ... tyle miłości i czułości :-)
Ale na poważnie to na dniach zakupimy fotelik do samochodu dla Sebcia :-D

Podoba mi sie ta wkładka. Wydaje mi sie, ze będzie dziecku wygodnie, My jeszcze troche pojeździmy w starym a ten będzie następny;-)

kaka zeby przodem musi już dobrze siedziec mówią ze od 9 miesiąca, a co ja mam zrobic jak klocek ma już ponad 9

Kamiś się obłowił na swieta, od nas samochodzi k i piłki, od chrzesnej dzinsy, koszule i kamizelke, od kuzynki mojej rybaczki i bluzke, od dziadków kórtke a od drugich wańke wstańke- oj spodobała mu się i to bardzo. A mu dostaliśmy ptasie mleczko- bo M lubi:)

Ostatnia edycja:
Teraz się czuje jak wyrodna matka...ehhh
ale głupio gadasz mojego to nawet na necie nie ma:-p:-p:-p:-p
Ma ktos linka do rankingu bezpieczństwa fotelików - chetnie zobacze.
Ja się zastanawiam nad takim:
NOWY FOTELIK SAMOCHODOWY MEGGY 9-36 KG____+GRATiS+ (609603488) - Aukcje internetowe Allegro
fajniutki tylko dlamnie minus ze nie ma regulacji siedziska do półleżącej;-)
a po za tym nie wiem dlaczego upieracie sie na te do 36 kg ja mam dla Laury ten do 18 i ona jeszcze spokojnie w nim pojezdzi:tak::tak:
NOWY FOTELIK SAMOCHODOWY +GRATiS +extraZAGŁÓWEK! (610668607) - Aukcje internetowe Allegro cos podobnego mam i dla małego tez mam tego typu;-) i jak dla mnie większego nie potrzebuje;-)
U nas zajączek był skromny pewnie kryzys go dopadł:-p kierownica z dzwiekami, statek FP do kąpieli i to tyle:-p

Ostatnia edycja:
reklama
bo ja mam inny do 18stu i jej nogi juz wychodza poza fotelik...a jak ma jezdzic tyłem do kierunku jazdy to jej nie wygodnie jest. Chciałam do 26 kg zeby na długo wystarczył'-)

Do góry