No to się obłowił. Hanka dostała wielkiego tygryska z Kubusia Puchata z piłką w brzuchu od dziadków, Fifi i kulke do kąpieli od chrzestnych, od babci owieczke, a od nas kermita;-) W sumie i wózio i łózeczko turystyczne które juz wczesniej dostąła tez miało byc na zajaczka;-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Seba dostał kurteczkę, komplecik - spodnie i bluzeczkę, 2 czapeczki, taką zabawkę do przekręcania rozwijającą koordynację wzrokowo-słuchową to od babci i dziadka.
Od nas jak na razie nic - co ja mówię ... tyle miłości i czułości :-)
Ale na poważnie to na dniach zakupimy fotelik do samochodu dla Sebcia
Od nas jak na razie nic - co ja mówię ... tyle miłości i czułości :-)
Ale na poważnie to na dniach zakupimy fotelik do samochodu dla Sebcia

blond_20
Czarownica
Kaka ja mam ten fotelik.i moi znajomi tez maja i go sobie chwala;-)Ma ktos linka do rankingu bezpieczństwa fotelików - chetnie zobacze.
Ja się zastanawiam nad takim:
NOWY FOTELIK SAMOCHODOWY MEGGY 9-36 KG____+GRATiS+ (609603488) - Aukcje internetowe Allegro
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja ostatnio na allegro widziałam taki sam i chyba jednak na niego się skuszę.
Ach prezenty
Ach prezenty

ppatqa
Październikowe mamy'08
kaka zeby przodem musi już dobrze siedziec mówią ze od 9 miesiąca, a co ja mam zrobic jak klocek ma już ponad 9
Kamiś się obłowił na swieta, od nas samochodzi k i piłki, od chrzesnej dzinsy, koszule i kamizelke, od kuzynki mojej rybaczki i bluzke, od dziadków kórtke a od drugich wańke wstańke- oj spodobała mu się i to bardzo. A mu dostaliśmy ptasie mleczko- bo M lubi
Kamiś się obłowił na swieta, od nas samochodzi k i piłki, od chrzesnej dzinsy, koszule i kamizelke, od kuzynki mojej rybaczki i bluzke, od dziadków kórtke a od drugich wańke wstańke- oj spodobała mu się i to bardzo. A mu dostaliśmy ptasie mleczko- bo M lubi
Ostatnia edycja:
ale głupio gadasz mojego to nawet na necie nie maTeraz się czuje jak wyrodna matka...ehhh

fajniutki tylko dlamnie minus ze nie ma regulacji siedziska do półleżącej;-)Ma ktos linka do rankingu bezpieczństwa fotelików - chetnie zobacze.
Ja się zastanawiam nad takim:
NOWY FOTELIK SAMOCHODOWY MEGGY 9-36 KG____+GRATiS+ (609603488) - Aukcje internetowe Allegro
a po za tym nie wiem dlaczego upieracie sie na te do 36 kg ja mam dla Laury ten do 18 i ona jeszcze spokojnie w nim pojezdzi

NOWY FOTELIK SAMOCHODOWY +GRATiS +extraZAGŁÓWEK! (610668607) - Aukcje internetowe Allegro cos podobnego mam i dla małego tez mam tego typu;-) i jak dla mnie większego nie potrzebuje;-)
U nas zajączek był skromny pewnie kryzys go dopadł

Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: