reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Kate sliczna masz coreczke:tak:Ja tutaj w Polsce wyrwalam od faceta na targu kurteczke dla Julki za 30 zl z adidasa:szok::szok:A ostatnio w sklepie firmowym zaplacilam 150 zl:sorry:

reklama
Kupiłam w końcu chustę tą lnianą. Mam nadzieję, że nie będę żałować.
Kolor będzie stalowy z bordowymi wykończeniami.
Lniana chusta wiązana ZIEMIA 4,6m (nosidło) (611571641) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz jeszcze krzesełko do karmienia i większy fotelik samochodowy.
ZBANKRUTUJĘ Z TĄ MOJĄ KSIĘŻNICZKĄ!
Chusta SUPER daj znac jak przyjdzie jak sie nosi :tak:
ja ostatnio kupiłam swojej niuni piłkę rehabilitacyjną :-D masujemy sobie brzuszek i od czasu do czasu pochycamy sobie troszkę :-) Zabawy co nie miara!!! Chętnie wkleiła bym zdjęcie -ale niestety jeszcze nie umiem :-(
wkleje zdjęcie piłki a jak się nauczę to zdjęcie Amelki na piłce ;-)
PIŁKA DO SKAKANIA-REHABILITACYJNA KUBUŚ PUCHATEK (608438596) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna ta pilka Nie ma to jak trafny zakup ;-)
Hej!!
Dziewczyny, ja tak na szybko, bo jesteśmy u rodziców. Chce kupić Szymkowi ten Ogródek, tylko który polecacie??
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NOWY! (603672130) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES MUZYCZNY OCEAN OGRODEK 3w1 + GRATIS (595223320) - Aukcje internetowe Allegro

Nie nudzą si ę one szybko Waszym dzieciaczkom ?? wiem, że już poruszałam ten temat, ale jakoś ciągle nie mogłam się zdecydować, ale jednak chcemy kupić...
Ja mam ten pierwszy I mamy go juz dlugo Oli z niego zawsze zadowolona (chyba wiekszosc mam ma ten pierwszy :-D)POLECAM daj znac co wybralas;-)
ja mam takiego FISHER PRICE CENTRUM GIMNASTYCZNE MISIU (605920034) - Aukcje internetowe Allegro misia i Amelce się nie nudzi :-) Leży pod nim codziennie i bawi się piłeczkami albo wiszącymi krabami. Miś gra i świeci mu się nosek przez co chętnie pod nim leży.
Ogródek który wybrałaś jest super - polecam w 100 %
Fajny ten MIS SUPER :tak:
Oba fajne ale Ja tez bym ten pierwsz wybrała
A Maksio dziś dostał takie sandałki na lato od chrzesnych na pół roczku
Sandalki pierwsza klasa :-)

tak jak obiecywałam jest i zdjęcie piłki :-) nauczyłam się ;-)
Slicznie I fajnie ze nam sie pokazalas :tak:
no i teraz się zacznie wklejanie zdjęć :laugh2:
magdziunia dziękuje za pomoc
Wklejaj Wklejaj ile wlezie :tak::-DSLICZNA MASZ CORECZKE
ja chyba też się skuszę na ten fotelik bo czas nagli!!! mojej Amelki to już się wyjąć z fotelika nie da :-) przecież ona nawet rączką nie może w nim ruszyć!! Jakoś ciasno się w nim zrobiło :-) no i nóżki już jej wystają :szok:
Kurcze skąd na to wszystko kasę brać :eek:.Ostatnio pojechaliśmy przyciemnić szyby w aucie bo malutką strasznie słońce raziło-350zł , zapłaciliśmy wpisowe za żłobek- 580 zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok: no i jeszcze opłata za cały miesiąc z góry-1200 zł bo niestety w państwowym żłobku to można tylko pomarzyć o wolnym miejscu!!!a niania krzyczy sobie 2000!!!! :szok::szok::szok: idzie się pociąć!!!
mamuśki jak macie babcie, które Wam się zaopiekują dzieciaczkami to tylko pozazdrościć!!!
Masakra te ceny Jestem w SZOKU :szok::szok::szok:
już to przeglądałam :-( i liczą sobie od 8 do 15 zł. W miesiącu pracuje 140h(licze po 7h dziennie-bo jeszcze karmie) plus dojazdy- godzinę do pracy i godzinę z powrotem (jak są korki-a raczej zawsze są) czyli 40h na dojazdy.Łącznie 180 h razy powiedzmy 8 zł daje nam 1440 więc żłobek wychodzi mi najtaniej :-(
No duzo wychodzi
Ja tez mam nianie i place jej maks 400 zl Dalam ogloszenie na stronie w necie na moim miescie I wybralam jedna dziewczyne I wczesniej kilka razy byla zajac sie Oliwka Jestm z niej bardzo zadowolona Moze tez daj ogloszenie ?
MALENA oby się chusta super nosiła!!!
WIOLAS super pomysł z piłką i fajne fotki.
MAMO MAKSA fajne butki na lato

Zrobiłam zdjęcie ciuszkom, które kupiłam (brakuje jednych spodni, Marikos miał na dupci):
Picasa Web Albums - Kasia - ciuchy
Kate juz widze jak MARICZKA bedzie slicznie w tych ciuszkach wygladac :tak:

Moja kolezanka ma rocznego synka ;-) Wczoraj bylismy u niej na urodzinach i tak zaczełysmy rozmowe o ciuszkach ona mowi ze kupuje malemu większosc ciuszkow w lumpeksie bo mowi ze nie oplaca sie takiemu malemu kupywac frmowych rzeczy ;-)a z lumpeksu sa nieraz lepsze niz w sklepie i o wiele tansze a takie dziecko to nieraz tzreba z 5 razy dziennie przebierqac czy jestescie tego samego zdania co moja kolezanka?????

Z pewnością ma rację!! :tak: dzieci tak szybko rosną że ciężko nadążyć z zakupami :-) ja nie dawno kupiłam mojej Amelce za duży sweterek-schowałam go na miesiąc w szafie po czym wyjęłam go niedawno i....!!!!! już jest na nią za mały!!!
Mamy ogromne szczęście bo Amelka dostaje regularnie ciuszki od mojej kierowniczki z pracy która ma o 6 miesięcy starsze dziecko.Wszystkie ciuszki są firmowe i nawet nie widać że były używane :-)

a oto mój ostatni zakup ;-)
Amelka uwielbia myć ząbki-których jeszcze nie ma :-D

Załączniki

• mycie ząbków3.jpg
    mycie ząbków3.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 32
  • mycie ząbków5.jpg
    mycie ząbków5.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 35
no i jeszcze pokarze Wam co moja księżniczka wyprawia w kąpieli :-) zobaczcie na wodę która w mega szybki sposób ląduje na podłodze :-D

Załączniki

• Amelka w kąpieli.jpg
    Amelka w kąpieli.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 40
  • Amelka w kąpieli1.jpg
    Amelka w kąpieli1.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 35
wIOLU ALE GRUBIUTKA TA TWOJA AMELCIA;-):-)TAKA FAJNIUTKA:-)CO DO UBRANEK TO MOJ MAZ POCHODZI Z BOGATEJ RODZINY NIE ZEBYM SIE CHWALILA:zawstydzona/y: ALE CHODZI MI O TO ZE ON OD MALEGO JEST NAUCZONY CHODZIC Z FIRMOWCH CIUCHACH I NAWET MALEJ KUPUJE WSZYTSKO TYPU NIKE PUMA ADIDAS... WIOLA TO FAJNA MASZ KIEROWNICZKE:tak::tak::-)

Kasia kurde mi sie strasznie te foteliki podobaja i najchetniej bym dzieciakom kupiła ale mój M mówi :no::no::no::no::no::no: Ale musze go przekabacic:-p

No fajne, a teraz jest nowa linia i bardzo ładne kolory. My mamy kasę z chrzcin i grzecznie czeka na odpowiedni moment.
Martyna jeszcze jeździ z podstawką i jeszcze trochę czasu minie zanim się ją zdemontuje, bo chyba jest taka opcja. Bynajmniej jest miejsce na prawdziwe pasy, a potem podkładka. Opcja rozkładania do spania jeszcze się przydaje.

reklama
JUSTA my sie tez czasem ubieramy w lumpkach Ja jak narazie to tylko dokupuje cos bo mam duzo ubranek w domu Podostawalam od wielu znajomych :-)
WIOLAS fajna ta twoja MALUTKA :-)

Do góry