reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

U mnie prędko nie będzie wprowadzona miseczka :no::no: bo Amelka jak ją karmie uwielbia łapać słoiczek paluszkami!!! Zanim zdąże wytrzeć rączki to już wszystko wypaćkane :-D aż strach pomyśleć co by się działo jak bym karmiła ją z miseczki :baffled::baffled::szok:
No to może ona chce jeść rączkami:-D Ja mojej daje tylko pustą bo już sobie wyobrażam co by było:szok::eek:

reklama
U mnie prędko nie będzie wprowadzona miseczka :no::no: bo Amelka jak ją karmie uwielbia łapać słoiczek paluszkami!!! Zanim zdąże wytrzeć rączki to już wszystko wypaćkane :-D aż strach pomyśleć co by się działo jak bym karmiła ją z miseczki :baffled::baffled::szok:
magdziunia czekamy na fotki :-):-) Moja Amelcia miała dostać chodzik ale chrzesna stwierdziła że krzesełko będzie miała na dłużej :tak:

ja trzymam miseczkę/słoiczek z jedzeniem poza zasięgiem małych łapek, bo nie posprzatałabym chyba do Bożego Narodzenia!

No to może ona chce jeść rączkami:-D Ja mojej daje tylko pustą bo już sobie wyobrażam co by było:szok::eek:

O! To jest myśl.

My jeszcze nie myśleliśmy nad prezentem, ale penie coś dostanie.
mamusia się nie powstrzyma:-D

Pozniej was poczytam na tym watku Narazie pochwale sie zakupem bucikow dla niuni 12 zl kosztowaly :tak:
090424_130221.jpg

MALENA DZIEKI :-D

Mi też niespecjalnie drewniane się podoba:no:choć M uważa że drewniane lepsze, całe szczęście żę tu z drewna są baardzo drogie i jest ich mało:-D my kupiliśmy dość duże i sporo miejsca zajmuje ale kuchnia jest duża to nie ma problemu ale jestem bardzo zadowolona bo jest wygodne i ma duży kosz na zabawki :tak:
No to masz szczescie ze drewniane drogie :-D
nam się poszczęściło bo Amelcia dostała w prezencie od chrzesnej na chrzciny :-) oto ono :
KRZESEŁKO DO KARMIENIA BETTY - krzesło + stolik (612008795) - Aukcje internetowe Allegro
Krzeselko BOMBA wlasnie takie cos bym chciala ale mam drewniane i szkoda kasy wydawac
no a niedługo DZIEŃ DZIECKA,za dobrze te maluchy mają:rofl2: Mój M mówi,że Miki i tak nie kuma o co cho,więc po co kupować,ale wredota:eek:
Racja Poki NIUNKI nie kumaja co i jak to dzien dziecka i prezenty to tak dla rodzicow bardziej :tak::-D
A ja właśnie kupiłam parasolkę do wózka turkusową do odbioru w poniedziałek :-D
Parasolki/parasolka do wózków filtr UV- WROCŁAW (611590277) - Aukcje internetowe Allegro
Sliczna MAM TAKA SAMA :-D

Mamy chustowe (Kate, Marma, Malena....nie wiem kto jeszcze ma...) - mam dylemat..kupować czy nie kupować?? Powiedzcie - bardzo Wam się sprawdzają?? długo się wiąże?? jak długo dzieciaki mogą/chcą w niej siedzieć (to oczywiście od dziecka zależy).
U mnie wygląda to tak: po pracy idę do rodziców, a stamtąd z Szymkiem na budowę (jakieś 10 minut) i albo do domu, albo wracam z powrotem do rodziców, a do domu później, codziennie rano albo samochodem, choć częściej wózkiem idę do rodziców (ok 15 minut) i tak się zastanawiam czy tu by się chusta nie przydała... czy nie byłoby szybciej i łatwiej...
Dość często wyjeżdzamy na weekendy, myślicie że mogłabym bez problemu wrzucić chustę do auta, a na miejscu bez problemu zawiązać i wsadzić w nią Szymka, czy to wiązanie jest dość skomplijkowane?? jak myślicie?? do jakiego wieku sprawdza się chusta?? ehhh,,.,..ale Was zasypałam pytaniami, ale mam chyba ostatnio problemy z zakupami, a raczej z podjęciem decyzji...hehe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
My na dzień dziecka idziemy do zoo i na karuzelę.
W sumie Martyna dostanie rower, a Bartek ... dużo miłości :-D

U mnie w bloku jest klan samochodowo-motorowy. Chyba z pięć sztuk tego typu pojazdów. Ja wyjdą przed blok, to ło matko. Też chcieliśmy Martynie kupić, ale zrezygnowaliśmy. Za drogo.
Też kiedyś widziałam taki gang rowerkowy ale dzieciaczki nieco starsze od naszych były tak na oko 2-3 latka miały sztuk chyba z 5, "postrach" całych alejek super to wyglądało

Do góry