Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mamy chustowe (Kate, Marma, Malena....nie wiem kto jeszcze ma...) - mam dylemat..kupować czy nie kupować?? Powiedzcie - bardzo Wam się sprawdzają?? długo się wiąże?? jak długo dzieciaki mogą/chcą w niej siedzieć (to oczywiście od dziecka zależy).
U mnie wygląda to tak: po pracy idę do rodziców, a stamtąd z Szymkiem na budowę (jakieś 10 minut) i albo do domu, albo wracam z powrotem do rodziców, a do domu później, codziennie rano albo samochodem, choć częściej wózkiem idę do rodziców (ok 15 minut) i tak się zastanawiam czy tu by się chusta nie przydała... czy nie byłoby szybciej i łatwiej...
Dość często wyjeżdzamy na weekendy, myślicie że mogłabym bez problemu wrzucić chustę do auta, a na miejscu bez problemu zawiązać i wsadzić w nią Szymka, czy to wiązanie jest dość skomplijkowane?? jak myślicie?? do jakiego wieku sprawdza się chusta?? ehhh,,.,..ale Was zasypałam pytaniami, ale mam chyba ostatnio problemy z zakupami, a raczej z podjęciem decyzji...hehe![]()
Mi się też te Nati podobają...
Marma - dzięki za odpowiedź !! czytałam o tych nosidełkach, tylko tam ejst napisane, że dziecko już musi siedzieć, a Szymek póki co nie śpieszy się.. chyba zdecyduję się na tą tkaną NATI... nie wiesz czy dużo trudniej wiąże się w niej dzieci?? ja kółkową miałam w teście, ale nie sprawdziła się :-(