reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

My dzis bylismy w sportowym sklepie kupic stroj kapielowy dla Wiki i normalnie przezylam szok jakie sloczne firmowe adidaski za kilka funtow:cool2::szok:normalnie jak cukiereczki:tak: i jakie bluzy, kurtki BARBIE, dresy normalnie tylko kase i mozna szalec :-D

reklama
A teraz pytanko do mamusiek starszych dzieczacków lub tych lepiej orientujących się w tym temacie.
Jakie ogolnie buty zalecacie?? Na te pierwsze kroczki?? I ogolnie jakie moze miec na jesien i potem na zime?? Musza byc jakies specjalnie usztywniane, profilowane itd??
A w domu na te pierwsze kroki co jest lepsze?? Jakies trzewiki własnie czy wystarcza skarpetki antyposlizgowe czy cos w tym stylu?? Ja jestem w sumie zielona w tym temacie. Poleccie mi jakies buciki takie na jesien i potem na zime :biggrin2: Rafal jeszcze w sumie na dworzu nie chodzi, ale pewnie niedługo sie zacznie .

Buty dla dzieci

to sa chyba najlepsze buty na pierwsze kroczki bo ksztaltuja nozke, ale ja bym byla za tymi slarpetkami z abs-em :tak:
a Butki na zime dobre sa z Bartka oddychajace;-)one wszystkie sa zrobione z mysla o tym aby nozka dziecka miala jak najwygodniej

My mamy buciki firmy emel, niby to są takie specjalne do nauki chodzenia. ja jestem bardzo z nich zadowolona. Macio tez ma wysokie podbicie ale one są wiązane wiec dają radę. Są leciutkie, miękkie i ca.łe ze skórki.

Moja Martycha w skarpetach uczyła się chodzić. A pierwsze buty dostała prawie na roczek, tak to też w grubych skarpetkach. Ja nie kupowałam specjalnych butów. Tak jak już wcześniej pisałam kupowałam w ccc lub deichmanie - walky, bobby shoes, gufo - wszystkie w granicach 50 zł.

My dzisiaj kupilismy 2 pary w ccc z firmy gufo. Jedne Zimowe chyba takie jak Ty Asia masz, a jedne takie jakby adidaski, ale w srodku skorka i lekko wyprofilowane :-) Zimowe za 49zł, a te trzewiki 39zł :-)

reklama
Martynka juz to kiedys wklejalam
my mamy te i jakos tam noga wchodzi chociaz ak ma grubsze skarpety zalozone na rajstopki to z kolezanka we dwie zakladalysmy:rofl2:
a w ccc to naprawde trzeba znalezc bo niektore sa robione na lalki chyba:sorry:

Załączniki

• DSC00005.jpg
    DSC00005.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 30
Do góry