reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Dorotka nikt Ci nie da 100% pewności że mała to zaakceptuje:tak::tak::tak: musiałabyś sprawdzić u jakieś koleżanki co ma córke i właśnie wózek dla Lalki:tak::tak:

ps a mi sie strasznie podobaja te dwa pierwsze plasikowe:-p:-p sa przesłodkie!!! takie cukiereczki idealne dla tak małych księżniczek:tak::tak: Jakbym miała kupować ten plastikowy głęboki bym kupiła:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
CZARNA iwem pewnosci nikt mi nie da jak tylko sama Oliwka :-)
Kolezanki raczej z takim wozeczkiem to teraz nie kojaze

A z tym drewnianym to on serio jest tak na juz tak na teraz :-)

DOROTKO jeśli chodzi o wózeczek to pomysł super. Moja koleżanka ma taki. Jej córeczka jest o 4 miesiące starsza od Maksia i mała sie z nim nie rozzstaje. Nawet Maksio chętnie z nim chodzi. Sam nie potrafi wstac a przy tym wózku mu świetnie wychodzi i śmiga przy nim. Ostatni jak byłam u tej koleżanki to dzieciaki mao sie o niego nie pobiły, oboje sobie wyrywali go . Niestety wygrała córka koleżanki bo starsza i już ślicznie chodzi i biega i mój mały tylko na czworaczkach bo na nóżkach jeszcze sie chwieje.

CZARNA iwem pewnosci nikt mi nie da jak tylko sama Oliwka :-)
Kolezanki raczej z takim wozeczkiem to teraz nie kojaze

A z tym drewnianym to on serio jest tak na juz tak na teraz :-)

dorota ten drewniany tez jest super ale jak Niki miała 11 lat temu to po jakims czasie koła sie wyrobiły i wykrzywiały się:sorry2::sorry2: (moze teraz inaczej je robia) ja obstawiam albo te plastikowy głeboki albo ten niebieski. Choć mozesz sama na allegro poszukac bo w sklepach wózki sa drogie ja za mój dla Laury 2 lata temu dałam ponad 70 zł:szok::szok::szok:

ps moje dzieci własnie tocza wojne o wózek i wygrywa Laura:-D:-D:-D

Który polecacie
http://www.allegro.pl/item795002921_wyspa_teletubisi_do_kapieli_tomy_teletubisie.html
czy
http://www.allegro.pl/item798633837_fisher_price_fp_48_wodny_swiat_kubusia_puchatka_ww.html

Ostatnia edycja:
CZARNA dziekuje za linki I masz racje A z tym wozeczkiem to dalas mi swietny pomysl MYSLICIE ZE OLWIKA BEDZIE CHCIALA PRZY NIM CHODZIC?

I niedrogie te wozeczki Tez co macie w domu co sie Samiemu podoba to tez mnie sie podoba :-)
HMMM musze sie nad tym zastanowic DZIEKI
Myślę że b ędzie chciała przy tym chodzić. My jak w sobotę bylismy u Maciusia siostrzyczki ciotecznej to też nie mogliśmy go od wózeczka oderwać. Czarna dobrze ci radzi Dorotko.

Dorota dla Ciebie Sami z wózeczkiem ;-) abyś mogła zobaczyć jak wygląda to wielkościowo:tak:

Załączniki

• wozeczek.jpg
    wozeczek.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 58
dorota ten drewniany tez jest super ale jak Niki miała 11 lat temu to po jakims czasie koła sie wyrobiły i wykrzywiały się:sorry2::sorry2: (moze teraz inaczej je robia) ja obstawiam albo te plastikowy głeboki albo ten niebieski. Choć mozesz sama na allegro poszukac bo w sklepach wózki sa drogie ja za mój dla Laury 2 lata temu dałam ponad 70 zł:szok::szok::szok:

Który polecacie
WYSPA TELETUBISI DO KĄPIELI TOMY TELETUBISIE (795002921) - Aukcje internetowe Allegro
czy
FISHER PRICE FP#48 WODNY SWIAT KUBUSIA PUCHATKA Ww (798633837) - Aukcje internetowe Allegro
Czarna, oba są świetnie, w zależności, co dzieci wolą w TV oglądać ;-):tak: U mnie Maluchy chyba postawiłyby na Teletubbies
Dorota dla Ciebie Sami z wózeczkiem ;-) abyś mogła zobaczyć jak wygląda to wielkościowo:tak:
Sami rozkoszny, a jaka fajna bajka w tle :-D Chyba wiem, co już kupię dzieciakom :)

co tu wejdę to zachoruję na kolejną rzecz, teraz wózki chodzą mi po głowie
dzięki czarna za linki :-) chyba któryś wykorzystam, a co do wodnych zabawek to jak dla mnie ta z Kubusiem :tak:
Kaka ratuj, chcemy sprzedać łóżeczko bo jest u nas wykorzystywane może góra w 20% i to się raczej nie zmieni, Seba też po roczku spał na piankowej kanapie, no i mam pytanie czy polecasz tą kanapę którą macie, chociaż Hania pewnie na niej jeszcze nie śpi, ale znalazłam na allegro 3 sprzedawców z fajnymi kanapkami z pianki i tak się waham którą
no i tak myślę, choć u nas ciepłe bardzo mieszkanie, ale czy te 12 cm od podłogi to nie za zimno, chociaż jeszcze koc można podłożyć
jak zwykle mam przy zakupie 500 rozterek :sorry:

Mirabelka juz ratuję:-D

A więc tak. Kanapa jest malutka (sprawdz sobie wymiary) i np. jeśli bedziesz na niej chciała przebrac dziecko to nie da rady...ale jak sama na niej usiadziesz to sie nie zapadnie `heheh bo jest sztywna. Łatwo sie rozkłada - Hanka ma juz opanowane:tak:. Samo spanie nie było na niej przestestowane. Dla mnie to jest zkup na 2-3 lata bo potem napewno musi byc coś innego. Za tą cene nie będzie mi jej żal oddac potem sisotrzenicom do ich domku na drzewie;-) Żałuje ze nie jest ciutke wieksza bo to byłaby stuprocentowa bomba.

Wszystko zalezy czego oczekujesz od tej kanapy? Jeśłi młody ma na niej spac i czasem sobie posiedziec to jest jak najbardziej ok.

reklama

Który polecacie
WYSPA TELETUBISI DO KĄPIELI TOMY TELETUBISIE (795002921) - Aukcje internetowe Allegro
czy
FISHER PRICE FP#48 WODNY SWIAT KUBUSIA PUCHATKA Ww (798633837) - Aukcje internetowe Allegro

Ja bym postawiła na teletubisie.kubus jest na przyssawki. Przynajmniej tak wyczytałam w opisie. Przyssawki sie odlepiaja itp. A teletubisie latem bedzie mozna do basenika wrzucic i nie będzie problemu z zamontowaniem.

Do góry