reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Agnieszka piekny ten kombinezonik :-).Ja mam narazie tylko 2 pierwsze ubranka
ale w wiekszych rozmiarach bedzie na potem hihih.I narazie nie mam nic wiecej ale jak sie tylko
kasa pojawi to napewno cos kupie :-).No i zalatwione mam od kolezanki LOZECZKO
z baldachimem i materacem :-) :-) :-) trzeba je tylko od niej odebrac :-)
ale w wiekszych rozmiarach bedzie na potem hihih.I narazie nie mam nic wiecej ale jak sie tylko
kasa pojawi to napewno cos kupie :-).No i zalatwione mam od kolezanki LOZECZKO
z baldachimem i materacem :-) :-) :-) trzeba je tylko od niej odebrac :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Agniesia25 śliczniutki kombinezonik. Ja bardzo podobny obserwuje na allegro;-)Ciekawe czy uda mi sie go kupić.
Czarna KUPUJ KUPUJ

Agniesia25:)
Agniesia25:)
Hej agniesia25 to gratuluje udanego zakupu!!!!!!!!!!!!!! śliczny kombinezonik!!!!!!!!!!!!!!ja mam kupiony podobny ale z kapturem i naszytymi uszkami![]()
Moj tez ma kaptur z uszkami
modliszka
Pazdziernikowa Mama 2008
Hey,
Minisia jestem z Longford mniej więcej środek Irlandii Tullamore nigdy nie byłam
kawałek to ode mnie...
Agnieszko śliczny ten kombinezonik, podpatrzyłam że chyba go na Ebay kupiłaś mają tam bardzo dużo fajnych ciuszków i niektóre dużo taniej niż w sklepie
))
Ja kupiłam w Mamas&Papas jak promocje byly w zeszłym roku ale stópki są odkryte hmm więc chyba kupie jeszcze jeden ze stópkami....
)
Pozdrawiam
A.
Minisia jestem z Longford mniej więcej środek Irlandii Tullamore nigdy nie byłam
Agnieszko śliczny ten kombinezonik, podpatrzyłam że chyba go na Ebay kupiłaś mają tam bardzo dużo fajnych ciuszków i niektóre dużo taniej niż w sklepie
Ja kupiłam w Mamas&Papas jak promocje byly w zeszłym roku ale stópki są odkryte hmm więc chyba kupie jeszcze jeden ze stópkami....
Pozdrawiam
A.
Ja wczoraj na allegro kupilam sliczny plecak do szkoly dla mojej coreczkiSM: PLECAK WINX na kółkach + GRATIS ___ TANIO
(49 pkt.) mozecie zobczyc i mi powiedziec czy dobrze zrobilam bo mam obawy co do tych kolek i wysowanej raczki czy aby nie bedzie ja uwierac w plecki.

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Minisia plecaczek sliczny :-)Moze nie bedzie jej nigdzie uwieralo a nawet jesli to bedzie
go wtedy wozila jak prawdziwa dama :-)
Ja dzis kupilam w auchanie piekne SPIOSZKI za 5 zl :-) sliczniutkie i 1 pare pieknych malutenkich
SKARPETECZEK normalnie slodkie to jak nie wiem co hihihihi :-)
go wtedy wozila jak prawdziwa dama :-)
Ja dzis kupilam w auchanie piekne SPIOSZKI za 5 zl :-) sliczniutkie i 1 pare pieknych malutenkich
SKARPETECZEK normalnie slodkie to jak nie wiem co hihihihi :-)
Podziel się: