reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczyny to chyba wszystkie wczoraj cos kupily hehehehe
KAKA komoda pierwsza klasa i ja bym na Twoim miescu sie na nia zdecydowala :-)
Zakupy dla HANI cudowne ale mnie najbardziej podoba sie ta czerwona SUKIENECZKA cudo :-)
PAPATQA zaszalalas i kupilas sliczne ciuszki :-) a ten KOMBINEZONIK cudowny :-)
CZARNA zakupy pierwsza klasa i ja tez mysle o tym laktatorze :-)
MINISIA sliczne ciuszki dla WERONISI :-)
MADZIU i co jak sie czujesz po tych zakupach ??????????????
skarpeteczki przeslicznei kaftanik rozwniez :-)Teraz koty za ploty masz juz za soba i teraz jak cos ci sie spodoba to kupuj hehehhe :-)
KAKA komoda pierwsza klasa i ja bym na Twoim miescu sie na nia zdecydowala :-)
Zakupy dla HANI cudowne ale mnie najbardziej podoba sie ta czerwona SUKIENECZKA cudo :-)
PAPATQA zaszalalas i kupilas sliczne ciuszki :-) a ten KOMBINEZONIK cudowny :-)
CZARNA zakupy pierwsza klasa i ja tez mysle o tym laktatorze :-)
MINISIA sliczne ciuszki dla WERONISI :-)
MADZIU i co jak sie czujesz po tych zakupach ??????????????
skarpeteczki przeslicznei kaftanik rozwniez :-)Teraz koty za ploty masz juz za soba i teraz jak cos ci sie spodoba to kupuj hehehhe :-)
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Madziunia, gratuluje pierwszych zakupow, juz widze Dzidziusia w tch slodkich skarpetkach 
MInisia zestawik przecudny, szczegolnie mi sie ogrodniczki podobaja
Mam nadzieje, ze reszta Dziewczyn tez sie pochwali i cosik wklei

MInisia zestawik przecudny, szczegolnie mi sie ogrodniczki podobaja

Mam nadzieje, ze reszta Dziewczyn tez sie pochwali i cosik wklei

magdziunia
Październikowa Mama'08
Prześliczne ciuszki Minisiu.
Dorotko - tak pierwsze koty za płoty. I jak coś będę chciała kupić to kupię - oczywiście z umiarem.
Dorotko - tak pierwsze koty za płoty. I jak coś będę chciała kupić to kupię - oczywiście z umiarem.
Minisia super. Ciuszki śliczniutkie. Ta sukienusia ostatnia rewelacyjne
Ppatqa ja miałam różne butelki Canpol, Aventu, Baby One i niestety do każdej musiałam mieć inny smoczek
A ja dziś przypadkowo wpadłam do ,lumpa i wyszłam z......
ps ale były słodkie spodenki i pajacyki dla dziewczynki normalnie tak mnie korciło aby kupic (pewnie Hania by dostała) ale sie powstrzymałam nie lubie sie komus narzucać
(tzn mój gust
)

Ppatqa ja miałam różne butelki Canpol, Aventu, Baby One i niestety do każdej musiałam mieć inny smoczek

A ja dziś przypadkowo wpadłam do ,lumpa i wyszłam z......
ps ale były słodkie spodenki i pajacyki dla dziewczynki normalnie tak mnie korciło aby kupic (pewnie Hania by dostała) ale sie powstrzymałam nie lubie sie komus narzucać

Załączniki
Super koszula jak dla dorosłego faceta. Ja do lumpa będę chodzić chyba raz w miesiacu bo puszczę nas z torbami;-) a tak naprawdę to chyba mam już komplet. Będę musiała jeszcze chyba kupić kaftaniki bo są chyba obowiazkowe w szpitalu?
reklama
Podziel się: