reklama
sylwia76
Zaangażowana w BB
A ja mam dwa pytanka
:
1. ile butelek i o jakiej pojemności należy kupić na początek? mam zamiar karmić piersią, ale muszę się przygotować na również na karmienie butelką.
2. jak to jest z tymi biustonoszami do karmienia - chcę kupic juz teraz ale nie wiem, czy obecny rozmiar czy większy? czy w okresie karmienia biust mocno sie powiększa czy nie?
1. ile butelek i o jakiej pojemności należy kupić na początek? mam zamiar karmić piersią, ale muszę się przygotować na również na karmienie butelką.
2. jak to jest z tymi biustonoszami do karmienia - chcę kupic juz teraz ale nie wiem, czy obecny rozmiar czy większy? czy w okresie karmienia biust mocno sie powiększa czy nie?
Ja bym poczekała i zostawiła tą przyjemność innym :-) - leżaczek lub mata to dobre rzeczy na prezent np. na gwiazdkę lub chrzciny, zawsze to jakaś oszczędność, a ofiarodawca ma pewność, że kupuję coś z czego rodzice i dzidzia będą zadowoleni :-)Do doswiadczonych mamus pytanko czy leżaczek i mate edukacyjna kupowac potem czy teraz, bo ja nie wiem od jakiego to wieku sie uzywa.
My mamy prysznic więc Martyna szybko przeszła do brodzika, najpierw na gąbkowym misiu, później samodzielnie. Chyba też miała ok 5 m-cy jak Laura CzarnejBIUSTONOSZ STANIK DO KARMIENIA - 75C biały (411944542) - Aukcje internetowe Allegro
to dla Ciebie ppatqo
a ja juz qrcze wlasnie zamowilam ta wanienke....wiec zobaczymy co to bedziew sumie dziecko jest malenkie wiec....a jak dlugo powinno sie kapac dziecko w wanience?tak do roku czy jak?bo ja sie nie orientuje....pozniej to juz chyba i tak za duze ....
jesuuu te znaczki...zaraz sie naprawde zdenerwuje((((kiedzs mi sie to samo jakos przestawialo...
Wydaje mi się, że dwie 125ml wystarczą - jedna na mleko, druga na herbatkę. A biustonosz użwałam zwykły z miekkimi miseczkami, ewentualnie wyciągałam fiszbiny.A ja mam dwa pytanka:
Ppatqa - ale udane łowy

ppatqa widze ze firma love canpol ci sie upodobała. Super .Ja wybrałam Tom mee tuppee bo moja Laura zadnej nieakceptowała a potem mali sis tez i kupili Tommee i bez problemu jedli
sylwia ja mam butelki 2szt jedna 125ml druga 150ml. co do staniczka pisalismy o tym wczesniej tzn ja piasałam ze rozmiar miseczki wiekszy;-)

sylwia ja mam butelki 2szt jedna 125ml druga 150ml. co do staniczka pisalismy o tym wczesniej tzn ja piasałam ze rozmiar miseczki wiekszy;-)
blond_20
Czarownica
Ales nakupila Ppatqo
fajne zakupy....widze ze nie tylko ja sie rozkrecam
musze chyba troszke zwolnic bo wpadne w jakis zakupoholizm
))
reklama
majeczka02
Fanka BB :)
a ktory laktator w koncu kupilas?
reczny czy elektryczny?
ja chyba zaraz wanienke kupie bo wyczailam najtansza chyba FP
FISHER PRICE WANIENKA Z ATESTAMI, WYS 12H, EKROPKA (408451316) - Aukcje internetowe Allegro
:-)Mam taka wanienke-wcale nie jest taka malutka. Na początku bedziesz kąpać maleństwo na tej siateczce z podusią. A pózniej posadzisz go pupcią (jest na nią miękkie miejsce

Polecam ta wanienkę
Podziel się: