reklama
Nam położna powiedziała żeby pępek przemywać spirytusem kupionym w spożywczaku i część rozrobić 2/3 ale część zostawić nierozrobionego i po kąpieli przemywać takimnierozrobionym a w ciągu dnia jak jest potrzeba to słabszym. A pieluszki odwijać żeby nie stykały się z pępkiem żeby szybciej się wygoił.
I też zalecała raczej patyczki.
I też zalecała raczej patyczki.
W końcu złożyłam zamówienie na szafę dla Hani;-) W końcu będę mogła wypakować jej ciuchy z walizki;-)
SZAFA NAROŻNA DWUSKRZYDŁOWA SPRAWDZ !!! (416206004) - Aukcje internetowe Allegro.
SZAFA NAROŻNA DWUSKRZYDŁOWA SPRAWDZ !!! (416206004) - Aukcje internetowe Allegro.
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A ja zamowiłam 2 kombinezoniki:
EVIL BABY :.kombinezon dla maluszka ok.62 blue (422169769) - Aukcje internetowe Allegro
.: LITTLE PUP :. 2-cz.kobinezon k.62: beż (420174572) - Aukcje internetowe Allegro
Mysle, ze ciuszków juz mamy dosyc. Musimy dokupic tylko jakies rekawiczki i skarpetki i spiworek, ewentualnie jakąś czapeczke, a reszta to juz po porodzie, bo w sumie jest tego juz sporo.
Czas kupic reszte rzeczy: łożeczko, wozek, wanienke itd...
EVIL BABY :.kombinezon dla maluszka ok.62 blue (422169769) - Aukcje internetowe Allegro
.: LITTLE PUP :. 2-cz.kobinezon k.62: beż (420174572) - Aukcje internetowe Allegro
Mysle, ze ciuszków juz mamy dosyc. Musimy dokupic tylko jakies rekawiczki i skarpetki i spiworek, ewentualnie jakąś czapeczke, a reszta to juz po porodzie, bo w sumie jest tego juz sporo.
Czas kupic reszte rzeczy: łożeczko, wozek, wanienke itd...
blond_20
Czarownica
Martynka do mnie przed chwila dotarl kombinezonik wlasnie od tego sprzedawcy tyle ze ten
.:HAPPY CHILD:. uroczy kombinezon ok.62 beige (416501816) - Aukcje internetowe Allegro
i ja myslalam ze to jest sciema z tym w aukcji ze 6/9 miesiecy ale widze ze naprawde...on jest jakis duuzy, no i nagle nigdzie nie jest napisane ze to na 62 cm jak w aukcji tylko na metce6/9. zanim Rafalek do niego dorosnie to juz wiosna bedzie:/nie bede odsylac im tego bo cena jest za niska zeby sie oplacalo....najwyzej bedzie Rafalek miec duzo miejsca
acha ale tak poza tym to jest baardzo ladny
.:HAPPY CHILD:. uroczy kombinezon ok.62 beige (416501816) - Aukcje internetowe Allegro
i ja myslalam ze to jest sciema z tym w aukcji ze 6/9 miesiecy ale widze ze naprawde...on jest jakis duuzy, no i nagle nigdzie nie jest napisane ze to na 62 cm jak w aukcji tylko na metce6/9. zanim Rafalek do niego dorosnie to juz wiosna bedzie:/nie bede odsylac im tego bo cena jest za niska zeby sie oplacalo....najwyzej bedzie Rafalek miec duzo miejsca
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Gratuluję udanych zakupow
Kaka, skąś znam tą szafę... Chyba któraś Mamusia zamawiała wlasnie taką
Kaka, skąś znam tą szafę... Chyba któraś Mamusia zamawiała wlasnie taką
reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Martynka do mnie przed chwila dotarl kombinezonik wlasnie od tego sprzedawcy tyle ze ten
i ja myslalam ze to jest sciema z tym w aukcji ze 6/9 miesiecy ale widze ze naprawde...on jest jakis duuzy, no i nagle nigdzie nie jest napisane ze to na 62 cm jak w aukcji tylko na metce6/9. zanim Rafalek do niego dorosnie to juz wiosna bedzie:/nie bede odsylac im tego bo cena jest za niska ze by sie oplacalo....najwyzej bedzie Rafalek miec duzo miejsca
Hmm ja go dopiero dzisiaj zamówiłam, wiec moze napisze do nich ze jednak 56 chce.
Podziel się: