blond_20
Czarownica
sliczny jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po pierwsze jak mozesz mowic zes wyrodna rozumiem gdybys zamiast dla Oliwi wydawała na co innego. Ale ty poprostu nie masz i to jest całkiem inna sytuacja.Kurcze dziewczyny ile wy tego macie
Az mi wstyd i czuje sie jak wyrodna matka :-(
Ja nie mam kaftanikow i nawet ostatnio z mama o tym rozmwialysmy ze musze dokupic Nie mam zadnego kombinezonika a reszte to na takie malenstwo to tez mam bardzo ale to bardzo malo w jednej szafce mi sie to miesci Myslalam ze dokupie jeszcze tylko cos i bedzie oki ale jak patrze na was to ja mam moze polowe albo i mniej :-(
Kurcze ale kasy nie mam aby szalec z zakupami Mam juz wszystkie kosmetyki na przyjcie Oliwi jeszcze tylko dla mnie jakies kosmetyki do szpitala :-)
Mam juz papmersy itp ale zaniedbalam ubranka ale kasy brak Kurcze jeszcze mam czas wiec moze cos dokupie :-)
Blondii jak masz dostac to nie kupuj!!!!! Zawsze jak zajdzie potrzeba to do kupisz. Ewentualnie na twoim miejscu wrzuciłabym troche grosza w koperte i gdyby obiecana paczka nie dotarła zawsze bedziesz miała kaske aby szybko zakupicNo wlasnie mowilam ze mam maloi chcialam wylicytowac jakis zestaw 50 ciuszkow na allegro wczoraj bo sobie upatrzylam, ale mama mowi ze jej znajoma szykuje dla mnie jakas paczke z ciuchami z niemiec i mam niczego nie kupowac:-(to ja juz nie wiem co robic....bo teraz mi sie wydaje ze moje dziecko gole ale niewesole bedzie chodzic tzn lezec bardziej....:-(
Ja na 56 moze mam z 10 ciuszków. Reszta na 62. Rekawki zawsze mozna podwinac a na nogawki skarpetunie naciagnacSpokojnie! Wylicytować możesz i później, nawet po porodzie.
Jak już będziesz wiedziała, czego nie ma w "niemieckiej paczce".
To jak dziewczyny?
Kupować na 56 czy nie?