reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Minisia baldachim odjazdowy, zakupy też udane - ja przy każdej okazji zaglądam do lumpka jak jesteśmy w mieście i coś się popsuli, bo dawno dostawy w dziecięcych koszach nie było :no:, ciąglę to samo leży od miesiąca ponad. Może w sobotę będzie coś ciekawszego :confused:
Magdziunia fajne te skarpetki-buciki

A takie skarpetki zwierzaczki też mam - słonie krówki kaczki i króliki - robiłąm z Martynką ostatnio teatrzyk :happy:

zapomnialam sie pochwalic:-D,ze dostalam dla Amelki od kolezanek wielkiego misia,przytulaka.Jest cudny:-)Przywiozly,bo za 2tygodnie wyjezdzaja do Polski!

reklama
Nam zostały jeszcze do zamówienia wózek i łóżeczko i wanienkę.
Pościel kupiłam Feretti Quintetto wzór Ocean + jedną zmianę ale już z Tusi i ostatnio kupiłam:
Kocyki - polarowy i z microfibry
15 pieluch z tetry i 3 z flaneli
szcoteczkę i grzebyk
zestaw do manicure:-p
1 butelkę Aventa 125 ml + zsetaw smoczków 0+
smoczek uspokajający Aventa
rożek (ale żałuję teraz, że nie wzięłam Feretti, bo się trochę w praniu zdefasonował)
Ciuszków już nie kupuję, bo z tego co mam to Młody nie zdąży chyba nawet połowy założyć:szok: Sama nie wiem skąd tych ciuchów się tyle wzięło:szok::szok::szok:
Kupiłam też już Huggisy Newborn +chusteczki do pupy.
Teraz muszę jeszcze jechać do apteki i kupić dla Małego kosmetyki i sobie maść na sutki, ale to może jutro bo mąż idzie na noc.

Idę poprasować a przy okazji postaram się porobić zdjęcia i powstawiam:laugh2:

Do góry