reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Niom z grzechotkami są - sama bym wskoczyła w takie 

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MADZIU sliczne ciuszki i te skarpetki super
A ja nie mam takich z grzechotka :-(

A ja nie mam takich z grzechotka :-(
Minisia baldachim odjazdowy, zakupy też udane - ja przy każdej okazji zaglądam do lumpka jak jesteśmy w mieście i coś się popsuli, bo dawno dostawy w dziecięcych koszach nie było
, ciąglę to samo leży od miesiąca ponad. Może w sobotę będzie coś ciekawszego 
Magdziunia fajne te skarpetki-buciki
A takie skarpetki zwierzaczki też mam - słonie krówki kaczki i króliki - robiłąm z Martynką ostatnio teatrzyk

Magdziunia fajne te skarpetki-buciki
A takie skarpetki zwierzaczki też mam - słonie krówki kaczki i króliki - robiłąm z Martynką ostatnio teatrzyk

reklama
Nam zostały jeszcze do zamówienia wózek i łóżeczko i wanienkę.
Pościel kupiłam Feretti Quintetto wzór Ocean + jedną zmianę ale już z Tusi i ostatnio kupiłam:
Kocyki - polarowy i z microfibry
15 pieluch z tetry i 3 z flaneli
szcoteczkę i grzebyk
zestaw do manicure
1 butelkę Aventa 125 ml + zsetaw smoczków 0+
smoczek uspokajający Aventa
rożek (ale żałuję teraz, że nie wzięłam Feretti, bo się trochę w praniu zdefasonował)
Ciuszków już nie kupuję, bo z tego co mam to Młody nie zdąży chyba nawet połowy założyć
Sama nie wiem skąd tych ciuchów się tyle wzięło

Kupiłam też już Huggisy Newborn +chusteczki do pupy.
Teraz muszę jeszcze jechać do apteki i kupić dla Małego kosmetyki i sobie maść na sutki, ale to może jutro bo mąż idzie na noc.
Idę poprasować a przy okazji postaram się porobić zdjęcia i powstawiam
Pościel kupiłam Feretti Quintetto wzór Ocean + jedną zmianę ale już z Tusi i ostatnio kupiłam:
Kocyki - polarowy i z microfibry
15 pieluch z tetry i 3 z flaneli
szcoteczkę i grzebyk
zestaw do manicure

1 butelkę Aventa 125 ml + zsetaw smoczków 0+
smoczek uspokajający Aventa
rożek (ale żałuję teraz, że nie wzięłam Feretti, bo się trochę w praniu zdefasonował)
Ciuszków już nie kupuję, bo z tego co mam to Młody nie zdąży chyba nawet połowy założyć

Kupiłam też już Huggisy Newborn +chusteczki do pupy.
Teraz muszę jeszcze jechać do apteki i kupić dla Małego kosmetyki i sobie maść na sutki, ale to może jutro bo mąż idzie na noc.
Idę poprasować a przy okazji postaram się porobić zdjęcia i powstawiam

Podziel się: