reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Kate jezeli mozecie regulowac oparcie na lezoco to jak najbardziej mozecie juz uzywac bujaczka:tak:
Calineczka no wlasnie taka Hustawke dostalismy a oto fotka:)) tylko czekam az M przerobi na zasilacz:-p bo z bateriami zbankrutujemy:-D

Dobry pomysl, bo te baterie to majatek kosztuja. Mi sie wydaje, ze dla Gabci ta hustawka jest jeszcze za duza, bo to siedzisko takie glebokie i za pionowe i zle w tym siedzi. A jak Twoj maluszek ?

reklama
Patrycja super zakupy:)ja kupuje ubranka u tej samej babki(dorotabatko) co Ty te polspiochy:)juz kilka razy u niej zamawialam i naprawde ja polecam.a ubranka sa naprawde fajne.teraz tez u niej kupilam mase ubran tzn spiochy, kaftaniki i koszulki bo pajace jakos mi sie mniej podobaja.Rafal wyglada lepiej w spiochach i mi jest wygodniej go przewijac(mniej guzikow na nogach)przynajmniej te spiochy od tej babki maja tylko 3 guziki na nogach wiec jest moment:)

Rzeczywiście ładne ubranka ma babka. Mój Bartek rośnie jakoś szybko, że te ubranka co mam po Martynce jakoś wydawało mi się, że na nią później były dobre. Już musiałam zajrzeć do kartona z większymi ubrankami i kilka znów wybrałam. Niektóre to w samą porę :dry:

blond ja u niej też juz kupowałam, mi obojetnie czy śpiochyu czy pajac, ale M jak widzi śpiochy to marudzi

Oj fakt zakupy udane - ja muszę pokupować bodziaki na 60/62 bo te 56 już są za małe.
A Sebuś ostatnio dostał od mojej siostry śliczny pajacyk.
Podobny do tego czerwonego tylko zielony no i z tyłu ma ogonek lewka :-D
Jak dorwę aparat, to zrobię zdjęcia.

Ja juz tez odłożyłam kilka rzeczy do kartonika, bo za małe. 3 pajacyków nawet Rafałek nie ubrał, bo za krótkie "nozki" miały. On ma długie nogi strasznie, w pajacykach czy kombinezonie rekawy mu sa za długie, a nogawki za krotkie, he he. Ja tez niedługo bede musiała nowe rzeczy pokupowac, bo mały szybko rosnie.
Blond a jak to nosidełko sie sprawuje, bo zastanawiam sie czy kupic??

reklama
Do góry