reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

ja tez tak robie:)no i Aventu sa wezsze te butelki i latwiej mi je do sterylizatora wsadzic:)a ma tylko 2.musze dokupic.jeszcze sie zastanawiam czy tych z dr.browns nie sprobowac, ale jesli tamte sa dobre to chyba tak juz zostane

reklama
Trina79 szczerze powiem, że nie wiem jakie dzieci piją z takich dużych butelek :dry:. Mam dwuletnią córkę i korzystałam maksymalnie z 240 ml. 210 wody + mleko - nie wypiła nigdy więcej na raz.

justyneczka ja przed porodem kupiłam kilka paczek z ciuszkami i byłam zadowolana. Trafiło się kilka ciuszków które mi się nie podobały ale nie była to duża strata bo za np. 40 szt zapłaciłam 150 zł czyli wychodziło ok 4 zł za sztukę więc nie szkoda tych pieniędzy. A wiele ciuszków było takich że ceny sklepowe - kosmiczne!:rofl2:
Teraz mam już dwie paczki do wystawienie z zamałych ciuszków i tych których nie ubierałam bo mie się nie podobały.
Tylko zdjęcia muszę porobić.:-)

a jesli chodzi o ten termometr w smoczku to faktycznie, jesli dziecko nie ssie to nie mozna zmiezyc temp. i z tym jest problem, ten smoczek dostalam w prezencie od babci;) kupila go w aptece :-)

A ja właśnie szukam jakiejś PAKI na 68-74 i powiem szczerze, że wszystkie są strasznie niepraktyczne. No bo po co mi 3 kurtki i 10 spódniczek jak i tak w domu nie będę dziecka w to ubierać bo i po co? Albo GOLF!!!
Chyba by się Izunia wściekła! ;-)
Albo same takie grube - polarkowe. Przecież nawet zimą w mieszkaniu jest wystarczająco ciepło. No nie wiem....
Jakbyście na coś trafiły fajnego to podeślijcie linka!

Przyszedł leżaczek :rofl2: taki jak Twój Asiu z tego co się orientuję. Chciałam go od razu złożyć, ale głodne dziecię nie dało. Teraz czekam aż się odessie :-D

:)ciekawe czy Bartus polubi:)moj lezy czesto w nim.wlasciwie nie wiem co bym bez niego zrobila...tylko martwi mnie jedno.ze on taki jakby skulony w nim jest:/to chyba nie do konca zdrowe wiec jesli tylko moge to klade go na plaskim zeby sie troche rozprostowal:)

No Bartek jest zachwycony, aż się obślinił z wrażenia :rofl2: Zaraz piętami materiał przetrze :-D A ten leżaczek to taka podręczna rzecz w moim przypadku. Żeby trenował obroty mam matę i tam raczej więcej czasu będzie spędzał. Ale fajna zabawka i rzeczywiście solidna. Poczekam aż starszy tester się obudzi, bo ona na pewno nie odpuści ;-):-D

reklama
Do góry