reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Dorotka - do mnie dzis własnie takie przyszło Infant Active - wygrałam (pisałam na październiku). Nie testowałam jeszcze

Ostatnia edycja:
Nosidelko????Kasiu prosze przetestoj szybko i daj mi znac Plis I zobacz jak to jest z pozycja ze dziecko jest pleckami do nas

zarna ok tylko jak ja wczesniej sama nie kupie hihih

dla mnie trochę tandetne, nawet porządnej instrukcji nie ma, jakoś mało sztywne też... ale jak akurat jestem zwolenniczkom chust

szczerze mówiąc :-( pozycja do 3-go m-ca, czyli leżąca - próbowałam bez Mariki, jakoś dziwnie... i chyba będzie mało wygodnie

pozycja plecami do mamy (tu jest chyba od 8-go m-ca) - wiem, że tak w chuście nie można nosić, nie wiem, czy dziecku dobrze tak w nosidełku będzie

poczekam na M., dam znać jak wypróbujemy

Kurde a ja wogole nie kupuje, mi akurat to nie jest potrzebne moze ja dziwna jestem ale mala bawi sie na łóżku albo w wózku czy lóżeczku a jak podrosnie to bedzie kocyk. Jak chce wziasc ja na rece to biore i sobie z nia chodze bo przeciez nie bede jej nosila godzinami a na troche by sie poprzytulac sil mi starczy. Mysle ze jk bedzie mial ok 10 m-cy to mi by krzyz peknoł na pól i i tak bym jej tak nie nosila. takie moje zdanie moze dlatego ze do dwojki poprzednio nie mialam i nadal nie odczuwam bym cos stracila.
Moze ja jakas dziwna jestem ale ja napewno nie kupie nosidla. Powiedzcie do czego wam one moze ja cos przeoczylam???

Minisia mi sie przyda bo moj mały niestety tylko rączki rączki rączki:-( i ciezko mi cos zrobic jedna reka:-:)-:)-( Fajnie masz ze twoja mała tak ładnie sama sie bawi. U mnie wsio jest bleeeeeee:cool: Przy Niki tez stosowałam i byłam zadowolona:tak: I napewno nie zamierzam tego uzywac do 10 miesiac:-p licze ze jak juz bedzie siedział to bedzie umiał sie troche soba zajac:tak:

reklama
te nosidła......:dry:
Laura też była no... mówiąc brzydko i dosadnie- klocem:sorry::tak::-D prawie 4,5kg przy porodzie i 60cm to wyobraźcie sobie jaka była jak miała 2-3 miesiące i też tylko na rękach, bo dosłownie darła sie jak stare prześcieradło a miała czym przy takiej pojemności płuc:cool2: ale jakoś te nosidełka mnie nie przekonują. Teraz z Lili też miała, bo myśle sobie- 2 małych dzieci, pewnie będzie potrzebne, ale gdzie tam, szlag mnie trafiał, nie wiem ale mi strasznie z tym niewygodnie tak jakoś przeciążona się czułam:-p i pozbyłam się tego.

Do góry