reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

ja tez obiadki w mikrofali.wszystko w mikrofali.a podgrzewacz mam i nie wiem na co mi on bo lezy w szafie.
do mnie dotarly dzisiaj rzeczy dla malego
MAMTU PAŁĄK/ŁUK+ZABAWKI-DO WOZKA/KOJCA/FOTELIK (600632894) - Aukcje internetowe Allegro
a to wczoraj
~KAKO~NOWE ODJECHANE JEANSY MOTOR 1A-ok.80/86 (589582111) - Aukcje internetowe Allegro
~KAKO~NOWE słodkie OGRODNICZKI MORO ok.80 green (589318724) - Aukcje internetowe Allegro
i kupilam mu na zajaca muzyczny ogrodek:-)
a to dla mnie i W bobaaardzo nam sie podoba
Pościel Mikrofaza 160/200. wzór 5 (579208372) - Aukcje internetowe Allegro
mama ma taka i jest taka milusia ze tylko w niej lezec;-)no moze nie tylko:-p
i musialam jeszcze mlodemu wanienke kupic bo ta z FP jest za mala i maly sie juz nie miesci.teraz kupilam najwieksza jaka byla.ma ponad metr i czekam az przyjdzie ;-)

No to Rafałek sie obłowił...my juz sie kąpiemy w brodziku:tak:

reklama
ASIU super zakupy :-)

Ja chcialam dzis kupic taki palak do wozka ale nic nie kupilam Jutro zobacze co w moim miescie daja takiego :-) Dzis sprawdzalam w innym miescie :-)

Kupila Oliwi ta butelke z LOVI treningowa I jak narazie sie nia bawila a nie pila

ja tez obiadki w mikrofali.wszystko w mikrofali.a podgrzewacz mam i nie wiem na co mi on bo lezy w szafie.
do mnie dotarly dzisiaj rzeczy dla malego
MAMTU PAŁĄK/ŁUK+ZABAWKI-DO WOZKA/KOJCA/FOTELIK (600632894) - Aukcje internetowe Allegro
a to wczoraj
~KAKO~NOWE ODJECHANE JEANSY MOTOR 1A-ok.80/86 (589582111) - Aukcje internetowe Allegro
~KAKO~NOWE słodkie OGRODNICZKI MORO ok.80 green (589318724) - Aukcje internetowe Allegro
i kupilam mu na zajaca muzyczny ogrodek:-)
a to dla mnie i W bobaaardzo nam sie podoba
Pościel Mikrofaza 160/200. wzór 5 (579208372) - Aukcje internetowe Allegro
mama ma taka i jest taka milusia ze tylko w niej lezec;-)no moze nie tylko:-p
i musialam jeszcze mlodemu wanienke kupic bo ta z FP jest za mala i maly sie juz nie miesci.teraz kupilam najwieksza jaka byla.ma ponad metr i czekam az przyjdzie ;-)
no niezle nie zle ja musze sie chyba za letnimi rozgladac bo jak taka bedzie pogoda to nie bede miała co małemu na dupe włożyc:-D:-D A nie lepiej w normalnej wannie kapac albo w brodziku???

Dorotka ja tez mam ten treningowy i mały go gryzie:-p

Ja dzis ogladałam w sklepie puzle piankowe i te co na allegro stoja za 12 zł u mnie uwaga 55!!!!!!!!!!!!!! normalnie pojeb... ich:szok::szok:
Jeszcze musze w hurtowni zobaczyc;-)

Fajne te body.tylko ja do Auchana mam 90 km....:-(
a ja inaczej mojego kapac nie moge bo wanny nie mam a brodzik trojkatny i wysoki na jakies niecale 3 cm...wiec za cholere go tam nie eykapie.tym bardziej ze jeszcze nie siedzi

Super cena za te słodkie bodziaki.

Asiu...no to faktycznie go nie wykąpiesz w brodziku. Ja mam głęboki brodzik i sama czasem w nim siedzę jak ochote się wygrzac heheheh

a ja kupiłam Butelkę Lovi z łyżeczką i rewelacja - Marika już nakarmiona kaszką :-) i bardzo wygodnie

kupiłam też treningowy kubek Lovi i kilka łyczków soku już wypite (sporo na koszulce, ale przynajmniej piła) :-D:-D:-D więc zadowolona z zakupów BARDZO

Kate śliczny kapelusik. Mała strojnisia ci rosnie:-)

A ja wczoraj kupiłam Maksiowi w Auchanie body uwaga: po 3,99zł

fajne body

a ja inaczej mojego kapac nie moge bo wanny nie mam a brodzik trojkatny i wysoki na jakies niecale 3 cm...wiec za cholere go tam nie eykapie.tym bardziej ze jeszcze nie siedzi

my jeszcze nie kąpiemy w brodziku, ale też mam niski

reklama
Fajne te body.tylko ja do Auchana mam 90 km....:-(
My też mamy taki płytki brodzik ale wkładamy do niego wanienkę i tak kąpiemy bo Bartek nauczył się pożądnie chlapać:-D:-D
Fajne zakupki:tak:

Do góry