reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

A t prezent naszego Szymka - interaktywna kostka - rewelacja!! jeszcze jest trochę za mały na wzystkie jej funkcje, ale juz się nią bawi..szczególnie książeczką z odgłosami zwierząt.
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.bangla.pl/foto/prod/0002/b/890_01_2076.jpg

Kate - powiedz mi proszę coś wiecej na temat tego kubka LOVI... czy po przechyleniu leje się sok, czy nie?? czy ma ustnik taki jak niekapki?? My mamy taki Canpola, tez treningowy, ale coś nie za bardzo się u nas sprawdza, gdyż szymek gryzie i gryzie, ale nie chce peć... Canpol: Kubek treningowy BALONIK 125ml - cena: 12.90 PLN Dlabobaska.pl Warszawa - pkt.pl
a kaszę jemy łyżeczka z miseczki...Szymek na sam widok miseczki już się cieszy :-)

reklama
NATUSIA super body :-)
ANIAA ja kupilam dzis Lovi Ustnik ma taki jak niekapek i mojej niuni dzis nic z niego nie lecialo jak sama sobie go trzymala i przechylala jak sie jej podobalo :-)

Dorotka - dzięki!! ja mam Canpola treningowy, czyli chyba funkcjonowanie jest podobne... szymek owszem..gryzie go, bawi się nim i cops tam wypił, ale chyba więcej wylądowało na nim, na jego sliniaku, koszulce i ogrodniczkach.... ehh..chłopy...

kate super kapelusik
asiu fajne zakupki
mama maksa super body, ja lubie te ciuszki, ale my kupujemy jak jesteśmy w ZG czyli nie za często

A t prezent naszego Szymka - interaktywna kostka - rewelacja!! jeszcze jest trochę za mały na wzystkie jej funkcje, ale juz się nią bawi..szczególnie książeczką z odgłosami zwierząt.
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.bangla.pl/foto/prod/0002/b/890_01_2076.jpg

Kate - powiedz mi proszę coś wiecej na temat tego kubka LOVI... czy po przechyleniu leje się sok, czy nie?? czy ma ustnik taki jak niekapki?? My mamy taki Canpola, tez treningowy, ale coś nie za bardzo się u nas sprawdza, gdyż szymek gryzie i gryzie, ale nie chce peć... Canpol: Kubek treningowy BALONIK 125ml - cena: 12.90 PLN Dlabobaska.pl Warszawa - pkt.pl
a kaszę jemy łyżeczka z miseczki...Szymek na sam widok miseczki już się cieszy :-)

Bardzo fajna ta kostka :-)

Nie wiem jaki ustnik kupiła Dorotka, ale ten kubek treningowy Lovi ma miękki ustnik gumowy (ugina się bardzo lekko) i leci z niego cienki strumień jak się przechyli (sprawdziałam pod kranem). Marika chętnie go zassała i łatwo jej leciało. Tu dobrze widać ten ustnik KUBEK TRENINGOWY 250ml * LOVI * 21/831 (605389883) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
A jak powinna być ta gumeczka w środku założona w niekapku?
Całkiem wciśnięta, czy nie?
Nie wiem do czego to wogóle służy :-(
Próbowałyśmy wczoraj, ale szybko się zniechęciła.

reklama
Do góry