reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Martynka pianinko takie mam i jest super.
Czarna! Ale o co własnie chodzi z tym zaworkiem?
Basenik mi się najbardziej podoba muchomorek, bo od góry chroni troszkę przed słoneczkiem. Widziałam jeszcze taką palmę.

reklama
Nawet zdjecia nie mogę wkleić k... a babcia kupiła taką ładną czapeczkę Mariczce i specjalnie dla Was jej zdjęcie zrobiłam :( :( :(

MALENA chyba wiem o co Ci chodzi i ja też nie wiem jak to się ustawia
ANIA Marika pije (ale sporo ląduje na śliniaku, nie nadąży łykać
MARTYNKA basenik z muchomorkem chyba najfajniejszy, powinien się sprawdzić na lato - ja będą upały to super sprawa
PPATQA super ten samochód!!!

Załączniki

• 100_0569.jpg
    100_0569.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 41
Ok zamówiłam te organki i basenik tęczowy z piłkami :-D Zastanawiałam sie nad muchomorkiem, ale w koncu ten wziełam, najwyzej parasol postawie obok, he he :-) Ciekawe kto bedzie miał wieksza radoche jak zobaczy tyle piłek - Rafał czy moj pies Fafik ?? ha ha
No i zamówiłam jeszcze miarke:
Naklejka ścienna DISNEY Kubuś miara do 135 cm (598148677) - Aukcje internetowe Allegro

To Rafałka kącik, miarka bedzie obok :-)
Śliczny kącik :-) i super miarka.

Martynka pianinko takie mam i jest super.
Czarna! Ale o co własnie chodzi z tym zaworkiem?
Basenik mi się najbardziej podoba muchomorek, bo od góry chroni troszkę przed słoneczkiem. Widziałam jeszcze taką palmę.

Jak wyciagniesz ten pierwszy koreczek (nie całosc) to niby szybciej leci nie z dwóch a z 4 dziurek. Bynajmniej tak w instrukcji było;-)

Martynka Super!!!!!!!!!! mały napewno bedzie szczesliwy i zachwycony:tak:

J dzis poszłam zakupic małemu czapeczke taka cieniutka i kurde nic nie ma ale kupiłam mu takie bo szkoda Smerfa łebka by sie przegrzewał:-p
Ta biała to taka ala chusta wiazana na lato a ta druga na teraz:tak:

Załączniki

• DSC07655.jpg
    DSC07655.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC07657.jpg
    DSC07657.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC07658.jpg
    DSC07658.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
JEJKU ALE SUPER dostaliscie to czy kupiliscie ?
Ok zamówiłam te organki i basenik tęczowy z piłkami :-D Zastanawiałam sie nad muchomorkiem, ale w koncu ten wziełam, najwyzej parasol postawie obok, he he :-) Ciekawe kto bedzie miał wieksza radoche jak zobaczy tyle piłek - Rafał czy moj pies Fafik ?? ha ha
No i zamówiłam jeszcze miarke:
Naklejka ścienna DISNEY Kubuś miara do 135 cm (598148677) - Aukcje internetowe Allegro

To Rafałka kącik, miarka bedzie obok :-)
MARTYNKA super zakupy Ale zaszalalas:tak:Koncik przesliczny
Jak wyciagniesz ten pierwszy koreczek (nie całosc) to niby szybciej leci nie z dwóch a z 4 dziurek. Bynajmniej tak w instrukcji było;-)

Martynka Super!!!!!!!!!! mały napewno bedzie szczesliwy i zachwycony:tak:

J dzis poszłam zakupic małemu czapeczke taka cieniutka i kurde nic nie ma ale kupiłam mu takie bo szkoda Smerfa łebka by sie przegrzewał:-p
Ta biała to taka ala chusta wiazana na lato a ta druga na teraz:tak:
CZARNA czapeczki super I pewnie znajac Ciebie po wyjatkowej cenie znlazlas?:-p
CZARNA a kiedy dzieci moga mies okryte uszka ????????

Ja kupilam zabawke do wozka DOKLADNIE TAKIE COS TYLKO INNE ZABAWKI ALE I W SKLEPIE MIALA ROZNE RODZAJE ZABAWEK :tak:
PAŁĄK ŁUK DO WÓZKA FOTELIKA -BabyMix- 3 WZORY! (606489462) - Aukcje internetowe Allegro
i UWAGA JA KUPILAM ZA 38 ZL

A ceny w kazdym sklepie inne Ale kupilam najtansza i bardzo mi sie podoba MNie tak ale Oli nie wiem bo sie dzis wydzierala wiec za duzo sie nie pobawila :rofl2:

Do góry