reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
mamuśki ja dopiero teraz zaczęłam szukać nowego fotelika dla mojego skarbeczka i..... załamałam się!!! myślałam że 400 zł to już jest spory wydatek! a tu...... ceny dochodzą nawet do 2000 zł :szok: Czy ktoś może mi coś polecić?? będę bardzo wdzięczna :-)

wiolas ciężko coś polecić bo każdy ma inne gusta i wymagania. Najlepiej sama poszukaj. Niestety ale trzeba pooglądać i poczytać. Ja np. polecam maxi-cossi ale to już spory wydatek. Mam od 0-13kg i jestem bardzo zadowolona. Planuje teraz zkupić model tobi.

Z fotelików polecane też są Coneco;-)

A ja wczoraj kupiłam w końcu parasolke do wózeczka. Nawet udało mi sie do brać w miare kolorystycznie są to parasolki TAKO:rofl2:. Potem wkleje fotencje jak sie prezentuje z wózeczkiem:-p

No to wklejam. Brak właściciela bo śpi:)))
Wsio opisane na fotkach;-)

Załączniki

• wozek 1.jpg
    wozek 1.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 47
  • wozek 2.jpg
    wozek 2.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 50
  • wozek 3.jpg
    wozek 3.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 43
  • wozek4.jpg
    wozek4.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
rzeczywiscie kolor znalazlas!:tak:ja ostatnio kupilam bezowa , a wozek mam turkusowy bo nie chcialam disco polo robic bo nie bylo w takim samym kolorze a bezowy jakos tak nawet w miare wyglada.

Do góry