reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

A ja tak z innej beczki. Nasze dzieci mają co raz większy apetyt - bynajmniej Bartek zjada półtora słoiczka i to już chyba mało la niego. Ja zaczęłam korzystać z takiego talerzyka. Został mi jeszcze po Martynce. Świetna sprawa.
NOWOŚĆ**Podgrzewany talerzyk BabyOno** GRATISY (609941383) - Aukcje internetowe Allegro
Kasia talerzyk rewelacja!!!!:tak::tak::tak: tylko że moja Amelka codziennie czeka na rytuał przed jedzonkiem - wybór słoiczka :happy::happy::happy: potem wybór łyżeczki :tak::tak::tak::tak: no a potem to już tylko patrze jak jej się rączki trzęsą z radości :szok::-D powoli muszę jej pokazywać talerzyk żeby nie było płaczu jak znikną słoiczki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
A ja tak z innej beczki. Nasze dzieci mają co raz większy apetyt - bynajmniej Bartek zjada półtora słoiczka i to już chyba mało la niego. Ja zaczęłam korzystać z takiego talerzyka. Został mi jeszcze po Martynce. Świetna sprawa.
NOWOŚĆ**Podgrzewany talerzyk BabyOno** GRATISY (609941383) - Aukcje internetowe Allegro

Super ten talerzyk. Właśnie czegos takiego szukałam.

A my wczoraj kupiliśmy takie autko Małemu. Jeszcze troszkę musi na niego poczekać, ale chrzestny dał kasę i w tym tygodniu ma przyjechać obejrzeć zakup ;-)
Jeździdło,wejście MP3,bujak,prowadnik,3 kolory! (612363703) - Aukcje internetowe Allegro

Madzia widziałam tkie szatki do chrztu gdzie mozesz napisac imie dla Sebcia i dast chrztu czy cos takiego - fajna pamiątka. Zobaczyłam to dopiero po chrzcie hani;-(

Ja taką miałam właśnie z Allegro. Ale w 4 dni to sie nie da.
A może w mieście u Ciebie ktoś to robi?
Poszukaj na allegro kogoś od siebie.
Nawet w Mielcu w jednym zakładzie krawieckim wyszywaą imiona.
Więc możesz kupić szatkę gotową w sklepie, a potem ją "wyszyć"

Tależyk i jeździk bardzo fajne :-D

KASIA Podgrzewany talerzyk fajny - mamy taki w spadku
LILUNIA super zakup!

Muszę chyab kupić jakieś większe śliniaki albo takie fajne widziałam gumowe rolowane z TT, bo czasem jak marika je to jedzenie wszędzie, a czasem to nawet na śliniaku kropelki nie ma...

A takie krzesełko M. chce kupić małej do karmienia.
Sama nie wiem co myśleć.
W sumie też mi się te tańsze plastikowe wydają tandetne.
Albo strasznie "rozłożyste".
Ma ktoś drewnane krzesełko?

lilunia superowy pojazd,my może cuś takiego kupimy bliżej roczku:-) a powiedz mi,jak tam czapeczka?zadowolona jesteś?ja musiałam wymienić na większy rozmiar,bo okazała się za mała...ale wczoraj dostałam już nową i jest superowa,a Miki bajera wyglada z tym daszkiem;-)

MALENA my mamy drewniane w spadku, ale czeka aż Marika bardzo pewnie będzie siedzieć...

Kurcze, nie pamiętam która z was zamawiała na allegro łóżeczko z moskitierą, przewijakiem? Przyszło już, jak się skałda, lekko?

Ja też mam drewniane krzesełko i też musi poczekać aż Bartek będzie dobrze siedział. Pamiętam, że pierwsza próba z Martyną to była porażka, bo taka przykurczona siedziała i ciągle się jej odbijało.

Evelajna ten talerzyk to dla przykładu. Na pewno canpol takie też robi. A ja mam baby ono, ale trochę inny wzór i jest ok.

reklama
KASIU ten talerzyk to fajna sprawa :-)
LILUNIA fajny samochodzik :-)
MALENA kupiliscie juz to krzeselko drewniane ??????? czy jeszcze nie?
Ja tez mam drewniane i tez czekam az Oli dobrze usiadzie Dostalam je w spadku I mnie sie za bardzo nie podoba Ja bym chciala cos takiego ale szkoda kasy na krzeselko skoro juz mam Kase mozna wydac na nos onnego

Krzesełko do karmienia BabyOno Krzesełka w 3kol. (616756888) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze nie kupiliśmy. Mam jeszcze czas, zanim mała siądzie.
Niewiele jest opcji niedrogich z regulowanym oparciem, więc czekamy.
A to co wkleiłaś to fajne, ale drogie i strasznie dużo miejsca zajmuje.

Do góry