reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Wprawdzie to nie zakup dla dziudziusia :-)Ale kupilam sobie wczoraj 2 pary butow Tanie ale zawsze
A drugie to takie najzwyklejesze japonki do latania he
090505_171228.jpg

090505_171540.jpg

superowa sprawa,ja znalazłam u nas ciastkarnię co robią takie foty za 15zł od zdjątka:-)powiem szcerze,ze nie moge doczekac się roczku:cool2:ale czas tak zapitala,że pewnie się nie obejrzymy a nasze paździochy będą już po roczki miały:cool2:

Wprawdzie to nie zakup dla dziudziusia :-)Ale kupilam sobie wczoraj 2 pary butow Tanie ale zawsze
Zobacz załącznik 132268

Zobacz załącznik 132269

suprowe buciorki:-)

reklama
Kaka super!!!tylko jak tu kurcze pokroic pozniej i zjesc wlasne dziecko hihi?:)))

A co tam...jak Cię wkurzy to bedziesz mogła sie wyrzyc na torcie;-)

Zobacz załącznik 132268

A ja jakos nie moge sie przemóc do japonek bo wydaja mi sie niewygodne...
A te zielone mają super kolorek.

Zobacz załącznik 132269

W biedronce są 3-paki bodziaków po niecałe 15 zł jakby któraś była zainteresowana :-)

A z długim??

Do góry