reklama
A my zamówiliśmy taki fotelik
CHICCO FOTELIK PROXIMA 0-18 kg ROMANTIC NOWOŚC (664670799) - Aukcje internetowe Allegro
Pati gratki udanych zakupów
CHICCO FOTELIK PROXIMA 0-18 kg ROMANTIC NOWOŚC (664670799) - Aukcje internetowe Allegro
Pati gratki udanych zakupów

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA,MARTYNKA I NATUSIA fajne FOTELIKI :-)
PAI TY SZCZESCIARO :-)
CZARNA przypomnialas mi o niekapku Kiedys Oli nie chciala z niego i nie umiala wiec trzeba zas sprobowac :-)
PAI TY SZCZESCIARO :-)
CZARNA przypomnialas mi o niekapku Kiedys Oli nie chciala z niego i nie umiala wiec trzeba zas sprobowac :-)
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Patrycja dawaj linki do ciuszków :-)
malena81
mamusia październikowa 08
a my wlaśnie wygraliśmy 2 paki ciuchów w jednej 41 firmowek w drugiej ponad 20 h&M :-)
Pati Ty to w czepku chyba urodzona.
Jak nie laptop

Podeślij mi trochę farta, bo mi ostatnio to oprócz dziecka nic się nie udało

magdziunia
Październikowa Mama'08
Nie no Pati fajnie :-)
Teraz Kamiś będzie się stoił :-)
Teraz Kamiś będzie się stoił :-)
Martynka1987
Dziewczyny jakie macie nianie elektroniczne?? Stwierdziłam ze mi sie przyda teraz, jak na spacer z fafikiem wyskocze, bede miała małego pod kontrolą. Chce własnie kupic, tylko szukam czegos zeby miało wiekszy zasieg i tak do 100zł, a przekroczylismy limit danych w tym miesiacu i stronki mi sie po 5min otwieraja, a na allegro polowa zdjec nie wyswietla. Doradzicie cos?? Pomozcie :-)
Ostatnia edycja:
blond_20
Czarownica
ja mam Orave.ona kosztuje kolo 80 zl.i ma zasieg od 60 do 200 metrow.to zalezy od miejsca, ilosci scian itp.ja chodzilam po ogrodku, mlody byl w domu i super.
Elektroniczna NIANIA ORAVA BM-3 OD DARTEX (668777087) - Aukcje internetowe Allegro
Elektroniczna NIANIA ORAVA BM-3 OD DARTEX (668777087) - Aukcje internetowe Allegro
J
justyneczka
Gość
Dziewczyny jakie macie nianie elektroniczne?? Stwierdziłam ze mi sie przyda teraz, jak na spacer z fafikiem wyskocze, bede miała małego pod kontrolą. Chce własnie kupic, tylko szukam czegos zeby miało wiekszy zasieg i tak do 100zł, a przekroczylismy limit danych w tym miesiacu i stronki mi sie po 5 otwieraja, a na allegro polowa zdjec nie wyswietla. Doradzicie cos?? Pomozcie :-)
ja jestem zadowolona z tej, podaje ci linka na aukcje, zaczyna sie od 59zł, może nikt nie będzie licytować
nowa FISHER PRICE elektroniczna niania lampka BCM (668071907) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Martynka1987
To jest taka sama Justynko??
NIANIA ELEKTRONICZNA FISHER PRICE (665620650) - Aukcje internetowe Allegro
A mi jeszcze ta wpadła w oko i ma wiekszy zasieg :-)
Baby Ono - elektroniczna niania. (669733724) - Aukcje internetowe Allegro
NIANIA ELEKTRONICZNA FISHER PRICE (665620650) - Aukcje internetowe Allegro
A mi jeszcze ta wpadła w oko i ma wiekszy zasieg :-)
Baby Ono - elektroniczna niania. (669733724) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: