reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
KAKA,MARTYNKA I NATUSIA fajne FOTELIKI :-)
PAI TY SZCZESCIARO :-)
CZARNA przypomnialas mi o niekapku Kiedys Oli nie chciala z niego i nie umiala wiec trzeba zas sprobowac :-)

Dziewczyny jakie macie nianie elektroniczne?? Stwierdziłam ze mi sie przyda teraz, jak na spacer z fafikiem wyskocze, bede miała małego pod kontrolą. Chce własnie kupic, tylko szukam czegos zeby miało wiekszy zasieg i tak do 100zł, a przekroczylismy limit danych w tym miesiacu i stronki mi sie po 5min otwieraja, a na allegro polowa zdjec nie wyswietla. Doradzicie cos?? Pomozcie :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jakie macie nianie elektroniczne?? Stwierdziłam ze mi sie przyda teraz, jak na spacer z fafikiem wyskocze, bede miała małego pod kontrolą. Chce własnie kupic, tylko szukam czegos zeby miało wiekszy zasieg i tak do 100zł, a przekroczylismy limit danych w tym miesiacu i stronki mi sie po 5 otwieraja, a na allegro polowa zdjec nie wyswietla. Doradzicie cos?? Pomozcie :-)

ja jestem zadowolona z tej, podaje ci linka na aukcje, zaczyna sie od 59zł, może nikt nie będzie licytować ;)
nowa FISHER PRICE elektroniczna niania lampka BCM (668071907) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry