reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A ja mysle ze na taki jezdzik pchacz co mozna usiasc nie jest za pozno. Rafał czasem jeszcze z nim biega, a do tego siada i jezdzi :-) Znaczy probuje sie odpychac, ale jeszcze niezdarnie mu to idzie.
Chodzi mi o cos tego typu:
Jeździk, Pchacz, Pojazd dla Dzieci , Auto 5 kol. (811675646) - Aukcje internetowe Allegro
Chodzi mi o cos tego typu:
Jeździk, Pchacz, Pojazd dla Dzieci , Auto 5 kol. (811675646) - Aukcje internetowe Allegro
a ja juz nic nie pisze bo juz mi sie dostało że prowokuje a ja nie miałam nic złego na myśli poprostu podpowiadaam(
eeee przeciez w zartach to napisałam wyżej. No chyba ze chcesz nawiazac dyskusje

Kaka czyli takie rozwiazanie wybraliscie???
Ostatnia edycja:
a czemu nie??ja bym dala negatywa moze dlatego ze mi tez ktos wystawil za bzdureNa razie tak...ale szczerze nówiąc odradzam tą bramkę. M ją zamontował. Hanka mocniej potrzasneła i wszystkie szczebelki wyleciały. Dziś je kleił. Nie wystawie temu gosciowi nawet komentarza.

nasza bramka za to jest na 100%

Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Kaka napisz mu to i niech Ci wymieni na inna, nie popuszczaj!! Skontaktuj sie z nim!!
Też tak myślę.Kaka napisz mu to i niech Ci wymieni na inna, nie popuszczaj!! Skontaktuj sie z nim!!
Tym bardziej że to ma być bezpieczne dla dziecka!

reklama
Podziel się: