magdziunia
Październikowa Mama'08
Marta super zakupy.
Ja chyba jednak słodycze dzieciakom kupię a Sebciowi jakąś bluzę wyjściową albo sweterek.
Ja chyba jednak słodycze dzieciakom kupię a Sebciowi jakąś bluzę wyjściową albo sweterek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
okazje sa zawsze tylko skąd na to $$$$$ braćNo własnie u nas tez zawsze królowały słodycze ale tez to sie zmieniło odkąd moja siostra ma dzieci. A potem lawinowo...z drugiej strony jest okazja by kupic większy prezent;-)
nie no świetne!!!!!!!!!!!!!!! i jakie praktycznenie no w futrach nie chodze
IKEA | Ozdoby i lustra | Lustra | MYKEN | Lustro stołowe dostalam takie lustro...
zosi kupilismy takie krzesło
IKEA | Krzesła do pracy | Krzesła podstawowe | SNILLE | Krzesło obrotowe
taka lampke
IKEA | Oświetlenie | Lampy stołowe | MÖRKER | Lampa biurkowa
a jak bedzie wszystko razem do zrobie fotke![]()
Dziewczyny - macie coś sprawdzonego do samochodu ?? jakąs zabawkę dla dzieci?? Szymek ostatnio strasznie się nudzi w aucie..trochę śpi, ale mało ....
Bartek w czasie zabawy trzyma butelkę z piciemJa nie pomogę bo mój mały jeździ trzymając piłkę w rękach)))))))))0