reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Niunia, te rożki są cudowne!!!

A_Gala, człowiek sobie nawet nie zdaje sprawy ile rzeczy trzeb kupić przed narodzinami malucha, kurcze, ja chyba będę musiała sobie zrobić listę i odhaczać co już mam, a co jeszcze muszę kupić :tak:

kota no ja na razie tylko oglądam, wybieram i szukam najlepszych ofert.. w sumie to jeszcze nic konkretnego nie kupiłam dla maluszka, ale dzielnie odkładam kasę :-)

niunia te rożki są przepiękne, chyba dołączy jeden z nich do moich zbiorów dla Maluszka =)

ja już kliknęłam kup teraz :-D

kota no ja na razie tylko oglądam, wybieram i szukam najlepszych ofert.. w sumie to jeszcze nic konkretnego nie kupiłam dla maluszka, ale dzielnie odkładam kasę :-)

a mnie się tak ciążko powstrzymać przed zakupami, choć z drugiej strony wolę sukcesywnie powoli kupować już teraz niż później na raz taki wielki wydatek.

kota a co już zdążyłaś kupić? mnie strasznie korci zakup kompletu pościeli MAMO-TATO pościel 14-el Miś na księżycu w bieli do łóżeczka 60x120cm - Moskitiera - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka , ale z drugiej strony przecież równie dobrze mogę ją zamówić np. we wrześniu... z ciuszkami na razie się nie rozpędzam, bo czekam na połówkowe(5 sierpnia) i miejmy nadzieję na potwierdzenie płci, a poza tym jak potwierdzi się dziewczynka, to mam dużo ciuszków po rocznej siostrzenicy mojego męża :-) wózek naprawdopodbniej sprezentują nam moi rodzice, więc z droższych rzeczy zostaje tylko łóżeczko i niania z monitorem oddechu... reszta to w sumie "pierdołki" i myślę, że spokojnie we wrześniu zaczniemy kupować...
aaaa i zapomniałam...na allegro poluję jeszcze na taki fajny zestaw http://allegro.pl/zestaw-pielegnacyjny-tommee-tippee-nowy-model-i1726060781.html ten jest w miarę tani, ale raz przeszedł mi koło nosa jeszcze tańszy...;-) my latem na każdy weeken wyjeżdzamy do domku nad jeziorem i myślę, że taki zestawik zawsze będzie pod ręką

PS. dzidzia mi się dziś rozszalała :-) cały czas ją teraz czuję :-)

Ostatnia edycja:
a_gala, na razie mam troszkę ciuszków, niedużo, wszystko w tym wątku wkleiłam, poza tym zestaw butelek Avent no i rożek, który dopiero do kupiłam hehe
za miesiąc mamy w planie przejść się po sklepach z wózkami i z łóżeczkami, żeby na żywo zobaczyć, jak się poszczególne modele prezentują.
myślę, że jesienią ruszymy z poważnymi zakupami :tak:

aaaa....to widzę, że nie jestem aż tak w tyle ;-) a juz się przestraszyłam, że niepotrzebnie zwlekam z zakupkami... my też właśnie tak gdzieś jesienia chcemy zaczać gromadzić te wszystkie akcesoria...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry