Inka to prawda jesli są okazje warto kupować, jednak mam taką mała radę.. z włąsnego doświadczena, kupowałam wszystko wcześniej bo potem będzie drogo, albo nei zdarzymy itp, albo poprostu bo chciałam już to miec, frajda i tyle. Tylko ze potem rodzina i przyjaciele nei bardzo mieli co kupowac małemu w prezencie.. a w sumie taki to juz u nas obyczaj ze bobasowi cos sie przynosi, wiec moja drobna rada że jesli cos ci nei jest potrzebne od razu to nei kupuj, np. karuzelka dzidzia nei będzie od poczatku nią zainteresowana.. a ktos moze ci ja podarowac. Zrobisz oczywiscie jak uwazasz ale to pozwoli wam tez troszke zaoszczedzic na zbednych wydatkach

A potem zawsze mozesz rodzinie podpowiedziec czego jeszcze potrzebujesz.
Ja chcialam juz teraz kupic taki zestaw jak kota butelek, bo dla kamilka tez mi potrzebna jedna bo juz zniszczyl.. ale potem znowu bedzie siostra i bratowa narzekac ze nie maja co kupic, wiec odpuszczam a one beda zadowolone ze potrzebuję cos co dla nas bedzie przydatne.
aaaaaa polecam gorąco, Kamil uwielbia to
BOBAS mikrofibra KOCYK KOC NOWOŚĆ zwierzątka 3D (1718250891) - Aukcje internetowe Allegro
i ma az 2 na zmianę bo ciągle je piorę, boje gryzie chodzi z nimi spi targa wszedzie po ziemie itp, a dzieciaczki ktorym tez kupilam mają dokładnie tak samo.. Nie są drogie a są cudowne i na lato i na zimę nei za duże i tak cudownie miękkie. I te kolorki

na innej aukcji tego pana są dostępne takie bardziej włochate tej firmy my mamy oby dwa rodzaje ale osobiscie i ja i kamil wolimy ten gładki, dla drugiej dzidzi tez kupie 2

czekam na poznanie płci bo strasznie mi się podoba takie kolor ciemno rozowy

a do wozka mam taki gruby tez milusi (innej firmy) co dostał kamil ale z racji dziecka letniego nei korzystalismy z niego prawie wogole a teraz sie przyda

.
kupowalam uz u tego kolesia kilka razy i jest godny polecenia z wszelkimi zakupami