reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
milva kombinezon bardzo fajny!
żabciu mam nadzieję że będziesz zadowolona z zakupów:)
kota w H&M to ja bym mieszkać mogłaa.... więc chocby mieli Bog wie jakie kicze to i tak ich uwielbiam, a Kubusiowe ubranka są extra!

Ja tez zakupiłam Fabiankowi kombinezon :)
Nie jest w "moim" typie ale kosztowal tylko 20 zł więc się skusiłam. Mam jeszcze fajna granatowa kurteczke wiec bedzie git:)

Załączniki

• 320201_329502187146310_679690074_n.jpg
    320201_329502187146310_679690074_n.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 71
Kota, milva, violett super kombonezony!
Zabcia fajne te koszule, Na weselu bedzie glowna atrakcja!

Ja tez ostatnio zaszalam, I chyba za duzo nakupowalam ale calkiem fajne aukcje wygralam, niestety butki za male bo benia nozka grubsza :-( rozmiar 18

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 87
  • image.jpg
    image.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 75
  • image.jpg
    image.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 55
  • image.jpg
    image.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 54
  • image.jpg
    image.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 75
  • image.jpg
    image.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 72
  • image.jpg
    image.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Zakupowo się zrobiło, nas wyręczyła ciocia ;) Na jesień/zimę mamy też taki zestawik ;)(córka lepiej niż matka będzie chyba wyglądać)P9120955.jpgBez&#160;tytu&#322;u.jpg

Do góry